תעזרו לנו !!!!!!!!!!

תעזרו לנו !!!!!!!!!!../images/Emo2.gif

אנחנו זוג שנמצא בתחילת הדרך,לא יודעים למי לפנות ומה לעשות קודם , אני יודעת שצריך להגיש טפסים לוועדה (איזה? מתי? איפה? )מתי עושים את זה לפני שמוצאים את פונדקאית או אחרי. איך לחפש פונדקאית( מה אופציות)? אנחנו מאוד זקוקים לעזרתכם, תודה

כיווני דרך למתחילים ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

אז קודם כל ברוכה הבאה
החלק הקשה הראשון (כל החלקים כאן קשים בעניי) הוא להחליט ללכת בדרך שבחרתם ומי כמונו יודעים שזה החלטה מאוד קריטית וקשה .. ישנם שני מרכזים שכדאי להיפגש איתם, עם מירב ועם המרכז להורות (פורום נענע) ולשוחח עם אביבה מתאמת הוועדה לנשיאת עוברים במשרד הבריאות - מקשרת את הלינק לאתר לי היא נתנה הרבה אינפורמציה רלוונטית לחיפוש באופן עצמי.. וכן תדריך אותך איך לשלוח את הבקשה לאישור עקרוני www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=45&catId=286 אני ממליצה לעבור את כל המפגשים כדי שתהיה לכם תמונה שלמה ככל שניתן על מנת להחליט באיזה דרך לבחור. אנחנו ידענו מראש שנזדקק לתיווך, אבל יש כאן זוגות שמצאו באופן פרטי פונדקאית ובטח יכתבו לך בעצמן .. (סליחה בעלים, אתם לא משתתפים פעילים..) והכי חשוב שתהיו שלמים עם כל החלטה שתקבלו . שיהיה בהצלחה

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

הצעד הראשון צריך להיות הגשת בקשה עקרונית. לצורך כך עליכם לבקש מהרופא המטפל שלכם שימלא עבורכם את טופס מס 6, בטופס תכתב הסיבה הרפואית להפנייתכם לתהליך פונדקאות, טיפולים שעברתם, מחלות רקע וכו. את הטופס המלא בצרוף צילומי תעודת זהות+הספח של שניכם עליכם לשלוח לכתובת: אביבה נמרודי הועדה לנשיאת עוברים משרד הבריאות רחוב רבקה 29 ירושלים 91010סדגש| מספר הטלפון של אביבה נמרודי מתאמת הועדה לנשיאת עוברים הוא 02-5681275 בדרך כלל האישור מתקבל בתוך חודש ימים. לאחר שתקבלו את האישור העקרוני תוכלו לקבל החלטה באיזו דרך לעבור את התהליך, מרכז או לבד. אנחנו כאן לכל שאלה, מצורף טופס מס 6. בהצלחה

למעלה