תעזרו לי

תעזרו לי

שלום אני נכנס לכאן לפעמים ונהנה מאוד זה הסיפור שלי וזה שייך אולי לפה בכל אופן זה אותו בעיה של מחפשת דרך גם אני מחפש דרך נולדתי להורים חילונים וקיבלתי חינוך חילוני נולדתי בשנת 79 מילדותי אני כבר מחפש את דרכי ולפני שנה מצאתי סוף סוף את הנצרות ומאז שמצאתי מנוחה אין לי מנוחה מהוריי למרות כל הפתיחות שהעניקו לי הם עומדים למכשול בדרכי חוץ ממסע השיכנוע שעשו לי ועוד עושים הם ממש רודפים אותי למשל אמא שלי שברה לי צלב שקבלתי מתנה מחברה ועוד וזה למרות שאני אוהב אותם מה אני יכול לעשות

לא מדברים על הגנה רק על עזרה

אני לא מבין אותך לעזור למחפשת דרך אתם יכולים לכתוב מכתבים לאמא שלה ולתקוף אותה האם זה בגלל שבחרה בדת שלכם שזה החילוניות או שאתם מדברים בשם הפתיחות והבחירה החפשית של כל אדם לבחור את דרכו אז אני בחרתי בדת אחרת משלכם והיא הנצרות מה זה שונה

אולי אתה רוצה ... תעודת חוקר?

אז הנה, שלא מרצונו מעניק לך אותה חינם אין כסף. אבל תזכור שהיא הוענקה שלא מרצונו.

אולי אתה רוצה ... תעודת חוקר?

אז הנה, שלא מרצונו מעניק לך אותה חינם אין כסף. אבל תזכור שהיא הוענקה שלא מרצונו. אופס... התעודה היא לאתגר , לא לקוני.. סליחה..עיינו מטה..

אחר

New member
ברוך הבא

ואם יש משהו שנוכל לעזור לך- בשמחה. הנקודה היא שהסיפור שאתה מספר (ואודה שלא שמעתי מעודי סיפור כזה) שונה מזה של רובנו מכמה בחינות. מן הצד הרעיוני אתה המרת את דתך בעוד שאנו ניתקנו את עצמנו מהדת.אתה בעצם דתי. מן הצד המשפחתי-חברתי, הרתיעה בקרב הדתיים מיהודי שממיר את דתו גדולה הרבה יותר משל זה שחוזר בשאלה. זו שאלה מעניינת למה, שהרי אפיקורס לא יותר טוב ממומר ואולי אף ההיפך, אך זהו המצב. בקיצור, אם יש איזו התלבטות שנוכל לחוות דעתנו לגביה אתה מוזמן להביע אותה. רק בקשה אחת- בלי היסחפות לדיון תיאולוגי. נ.ב. יש מים [קדושים] רותחים. אתה מוזמן להכין לעצמך כוס קפה...

ר ו י

New member
אתה בטוח שחיפשת טוב?

אחרי כ"כ הרבה שנים של חיפושים מה שהצלחת למצוא זה דוקא הנצרות? הדת הכי טיפשית בעולם שאפשר לסתור את יסודותיה תוך דקה בערך? בחור, המלצתי אליך: חפש שוב!

e l i 5

New member
לא להתערב

אנחנו לא צריכים להתערב בדרך שהוא בחר אנחנו הרי אוחזים שכל אחד ואחת יכול לחפש ולמצוא את דרכו כמו שאנחנו מחזקים את היוצא בשאלה אנחנו צריכים לחזק את מי שמצא את דרכו בנצרות פתיחות או לא?

האם תוכל לשתף אותנו בתהליך שעברת

ובסיבות שהביאו אותך לקבל החלטה כל כך יוצאת דופן לימינו אנו? אלישע בן-אבויה, שמחזיק בספרייתו כרכים עבי כרס על התיאולוגיה הנוצרית, ולא מבין איך מישהו בר דעת באלף השלישי למניינם עדיין מתייחס ברצינות לשטויות הללו.

למעלה