תעזרו לי ...

havlaz

New member
על הHUB מורכב הIRCD

ה"מחודש" אם תרצה לקרוא לזה ראשית קובי לא בנה אותה, או לפחות לא את רובה אלה אדם אחר בנה לו אותה כאשר נכנס אדם לשרת בוט המחובר דרך הHUB מפעיל "האזנה" לניק בסקריפט המקורי שנכתב לקובי זה היה /listen +nick את מה שהולך אחרי זה זה כבר המערכת של קובי, של בדיקה האם נמצא סרבר בטקסט ושליחה דרך בוט הגלובל. אני לא יכנס לסכסוח של עם מאקרון, אלה רק ירמוז שארז פלט ל*מישהו* שיש לו לוגים שלי שהוא השיג בדרכים "מיוחדות".

Mr Boggy Man

New member
רגע רגע!!!

אתה יודע, גם אני במשך הרבה זמן חיפשתי במירק (התוכנה עצמה) איזשהו "פגם" כלומר האם יכול להיות שאחמאד יקירנו יכול להיכנס למחשבנו ולעשות ככל העולה על רוחו... טוב אני לא מצאתי... בכל אופן, אני הולך לבדוק את הרעיון...אני אכתוב בפרטי server ונראה מה יקרה

JuStSoMeOnE

New member
אמ

זה אסור חדירה לפרטיות ארז .... מהיום אני לא אומר את הדעה גם לפה מגיעים האופרים :אבל בלי שום קשר מקרון לא מאזינים ולא יכולים ובלי זיבולי שכל ותעזבו את מקרון הם אחלה סרבר ותמיד ישארו ...

Mr Boggy Man

New member
תיכנס! תכתוב למשל irc. בפרטי

לעצמך, ונראה אם תקבל... אפילו לשם המקוריות תוסיף המשך... dalnet ivrit bool suckass asssucker fuckthemother wedontlikemotherfuckerheresohateyearoldigotawetsionwhyyoualwaysgotlongshurtonthewinter.co.il אתה יודע...איך שבא לך

מזדאב

New member
אני אסכם כל מה שנכתב פה

כן, זה אני מיול, לא הזדהיתי כי חשבתי שחבלז כבר הסביר לכולם שזה אני. מאור, אל תנסה להסביר לי מה קרה דרך העניים שלך, כי אני יודע מה קרה באמת. אין שום האזנה, אתם מוזנים לתת כמה הסברים טכניים שאתם רוצים, לא הייתה מעולם ולא תיהיה מעולם שום האזנה אצלנו, לעומת זאת בבול יש. למה? כי ההאב מחובר לרוטר שמחובר לתחת של האדמין שמשם ישר לגרגמל. וגרגמל קולט את המסרים המוצפנים ומפענח אותם לפרטי. עזבו אותי מהשטויות האלה. בתור אחד שגם יודע על מה הוא מדבר - מכיר את קובי, קולה, פאנטה והחברה, אין שום האזנה. חבלז, הידרדת לרמה של קונספירציות בלתי מוגבלות, ובשיבל להוכיח מה הרמה של הפורום פה: מאור פה. לסיכום: מאור הוא הליימר הכי גדול שאני מכיר, ג´אז מלאך לידו. אין שום ציטוט במקרון, אתם מוזנים להביא עוד "הוכחות טכניות", אני לא אחזור לקרוא את השטויות שלכם, מכל מה שאני יודע על השרת (שזה בניגוד עליכם, משהו) אין שום ציטוט, סוף פסוק, נקודה, מאור-ליימר. וחבלז, אם תסתכל פה בכל הודעה יש "מקרון מצוטטים" או "מקרון זה רע" או "בואו לבול", אם אתה רוצה לבנות פורום פירסום לפחות אל תתן לו שם כמו "MIRC ו IRC". ובשביל פורום רציני, שאנשים כמו מאור מגורשים ממנו, פורום שאפשר למחוק הודעות כמו "יצא GTA3004", ואפשר לכתוב באמת באנגלית ובמשהו שאפשר להעתיק אותו...פשוט מאוד http://forscript.cjb.net

havlaz

New member
מכוון שרוב השאלות ../images/Emo104.gif

עוסקות בדברים לא חוקים אל תצפה לתשובות (כי גם אם יהיו הם ימחקו) בקשר ל"עבר" שלך פה אף אחד לא יותר טוב מאף אחד פה בפורום.

Mr Boggy Man

New member
אף אחד לא יותר טוב מאף אחד אבל אתה

אתה [חבלז] יכול למחוק

havlaz

New member
שיש לי כוח להכנס לאדמין ../images/Emo6.gif ../images/Emo104.gif

Err0r

New member
מיולי ../images/Emo104.gif

איני מתכוון לפתוח איתך בוויכוח גם כאן מכיוון שאתה כמה רמות מתחתי ומכיוון שזה לא המקום. אם אתה רוצה יש הודעה חדשה בפורום הדעות על מאקרון תגיב שם ואני יגיב לך וכרגיל יראה לך מי הליימר ביי ביי.

למעלה