תעזרו לי ...

JuStSoMeOnE

New member
תעזרו לי ...

יש לי שאלה ואני רוצה שתענו לי הכי ישר שאפשר . האם אפשר לחקות הוסט בלי שידעו? והאם אפשר לפרוץ שרך המירק? האם אפשר לצותת בפרטי של אנשים אחרים ?

JuStSoMeOnE

New member
ענו על זה כבר אבל ...

לא מצאתי את זה ואני רוצה שירשמו מחדש (בבקשה תעשו זאת)

Err0r

New member
אפשר לומר. ../images/Emo104.gif

"לחקות" הוסט - אולי אתה מתכוון להשתמש בפרוקסי. לצוטט לפרטי - מנהל רשת מאקרון קידד פקודה מיוחדת המאפשרת לו לצוטט לפרטיים של אנשים, והוא היחיד שיכול לעשות כך. הפקודה בנויה בתוך האיי אר סי די שלו(בהמוט). zzzzzruvbavek - קצת סבלנות לא הורגת אף אחד

zzzzzruvbavek

New member
משהו נתן לי את ההרגשה שהכוונות שלו

לא הכי טובות. מה לעשות שלאנשים כאלה אין לי סבלנות. זה דבר ראשון. דבר שני, אם כבר ענו לו, למה לא ללכת לחפש את זה?

JuStSoMeOnE

New member
רוצה באמת לדעת למה ?

תתחיל להתנהג נורמלי פה כי עם לא אין לך סיבה אני בפורום הזה הרבה לפניך. אחרי שנרגעתי . השאלה הזאת הייתה להוכיח למישהו במקרון שחשד ששלחתי לו וירוס ועשיתי לו קלון אז רציתי השמנהל ירשום את זה כדי שיאמין לי אבל תודה לארור בכול מקרה :) עזרת לי מאוד ואני ישמח לעזור לך בעתיד .

zzzzzruvbavek

New member
ומה זה משנה כמה זמן

אתה נמצא בפורום? וכמה זמן אני נמצא כאן? שאלת איך לזייף הוסט, לפרוץ דרך המירק, ולצוטט לפרטי. אתה מסוגל להבין למה זה נשמע כאילו הכוונות שלך בשאלה הזאת הן לא הכי טובות?

zzzzzruvbavek

New member
ודרך אגב

לך תדע כמה זמן אני בפורום. אני יכול להיות כאן גם מבלי להגיב.

JuStSoMeOnE

New member
תקשיב

אני בודק כי אני עובר על הפורום מההתחלה אז אל תשגע אותי זה קודם כול אתה צודק לגמרי לגבי הדאגה שלך אבל אתה צריך לעזור ולא להביא ביקורת על אנשים לא משנה לאיזה צרכים הם צריכים את זה, אתה עוזר במה שאתה יכול ... אני מקווה לעזור לך בעתיק (חזרתי לעבוד על מאמר)

zzzzzruvbavek

New member
אני מנסה לעזור כמה שאני יכול

ואני בטוח שאת זה אפשר לראות לפי כמות התגובות שלי כרגע. לא הבאתי עליך שום ביקורת. פשוט אמרתי שלא נראה לי שיגידו לך כאן כי הפורום מתעסק בדברים חוקיים ומה שביקשת (לפי איך שראיתי את זה בזמן שהגבתי) הוא לא לגמרי חוקי.

JuStSoMeOnE

New member
תקשיב שוב

אולי במקום להיות תינוק ולהיתפס על משהו אחד תקשיב, תחזור להודעה הקודמת שלי ותקרא אני חושב שתבין למה התכוונתי .

litush

New member
אתה באמת...

חושב שלמנהל מקרון אין מה לעשות רק לעיין בשיחות פרטיות של מאות משתמשים מידי יום?
אני בטוחה שתסכים איתי שזה לא הגיוני.

מזדאב

New member
הקונספירציה של מאור

מאור "יודע" הרי שמקרון מצוטטים בפרטי לאנשים, איך? כשמאור מקבל איקיל משרת כלכך טוב, חייב להיות שמצוטטים שם בפרטי. לא מצוטטים בשום שרת רציני בפרטי, הכל קונספירציות שמבוססות על "הוכחות" של "האופר ידע שכתבתי לו משהו". בתור אחד שיודע משהו על מקרון, לא כמו מאור (שלא יודע כלום על כלום) - לא מצוטטים שם, לא בפרטי ולא בחדרים. לך לבול, תדבר עם עצמך, כי אין שם עוד אנשים. ואני לא יכול שלא לעזור. אי אפשר לפרוץ לשרת כלכך בקלות, רק אם יש באג בשרת, מה שאין ברובם, במיוחד בגדולים (שמם אקספלויטים). לשנות הוסט זה להתחבר למישהו ודרכו להתחבר לשרת, מה שנקרא פרוקסי או בי אנ סי (כמו שהלוזר אמר). אי אפשר לצוטט לפרטי של אנשים, לא המשתמשים ולא האופרים ולא הרוטרים יכולים, וזה גם לא חוקי.

Mr Boggy Man

New member
א. מצוטטים???

סתם חושב, איך עושים את זה??? בואו נחשוב על הפרטי לרגע... הפרטי הוא בעצם קישור בין שני מחשבים שמתווך בניהם השרת. כלומר השרת רק נותן להם מקום לדבר אבל הוא לא קשור כל כך. נסו לדוגמא לעשות DCC Chat והתנתק מהשרת...DCC שהחיבור שלו בין המחשבים ללא תיווך של השרת, לא יתנתק, אם השרת יפול או המשמש יתנתק מהשרת. אבל, השאלה היא, איך אפשר לעשות את הציטוט???

Mr Boggy Man

New member
או כן ב. ביחס לשאלות

פריצה לשרת: נסה ברוטפורס, לא ממש מאמין שתצליח ציטוט: אין לי מושג חיקוי אחרי הוסט: פרוקסי לא??

JuStSoMeOnE

New member
חחחח ענינו על זה כבר !

אתם לא מבינים שאתם סתם מזבלים לכולם את השכל א. רק מקרון מצוטטים ודי להיות "מבינים " ולהגיד שלו כי זה ידוע שקובי שינה משהו בתוכנה שעליה פועל הסרבר ולכן הוא כן יכול ! ועם אני לא טועה הוא גם היחיד . ב. אי אפשר לחקות הוסט בשום מקרה שהוא, פרוקסי נותן לך דומה אבל זה בחיים לא יהיה זהה לחלוטין (ת´אמת אני לא בטוח בזה) ג. קשה ביותר לפרוץ דרך המירק .

Err0r

New member
חבל מאוד ../images/Emo104.gif

שבנאדם עם כינוי כמו מזדאב, יורד עלי בלי להזדהות אפילו. אם אני יגלה מי אתה, צפה לפגיעה חזרה. כן חמוד שלי, אני הורחקתי לתמיד ממאקרון בגלל ששאלתי את מיול בפורומים של מאקרון אם לא נמאס לו להיות הסניגור של קובי. אגב, הוויכוח הזה בפורומים היה לאחר שחבר טוב מאוד שלי, בעל ערוץ של 60-70 איש במאקרון, אמר "אני עובר לבול" והורחק מהשרת, הערוץ שלו נסגר, והניק שלו הוקפא. עכשיו תגיד שוב שאני לא צודק.

Err0r

New member
אה ועוד משהו ../images/Emo104.gif

תשאל את ^Mike שהיה אופר במאקרון, או שתשאל את ^GOAL^ שהיה אופר במאקרון או שאפילו תשאל את איציק אם קובי לא מצוטט לפרטיים. תיכנסו למאקרון ותעשו WHOIS על קובי. תשימו לב שהוא מחובר דרך השרתי hub של מאקרון. לא הבנתי בדיוק איך זה פועל, אבל כשהוא שם - הוא מצוטט. וליאת, קובי הוא בנאדם חכם, כל כך חכם, שהוא מנצל את הידע שלו לרעה.

Err0r

New member
אה ובוגי מן ../images/Emo104.gif

בעע סליחה על ההצפה של שלושת ההודעות... ממ יש הבדל בין שיחה פרטית שכן עוברת דרך השרת לבין שיחה בדי סי סי שהשרת מקשר אותך אל האיי פי השני, אבל הוא לא פארטי ליין. האיי אר סי די של מאקרון, או בשמו Macron Private... נערך ע"י שני אנשים: Kobi_S & Oackly. הם יכלו לעשות מה שהם רוצים עם הידע הרב שלהם. איך בעבריתנט אי אפשר לומר את המילה /server או שבמקרון אי אפשר לומר אותה? הסרביס\שרת מנחשים שאתה אומר את זה? ממש לא. בעזרת הטכנולוגיה של קובי הסרביס\שרת קולט את המילה ומיד שולח פקודה לאופרסרב לתת לך קיל, תוך כדי שהוא מעלים את המילה ולא שולח אותה לערוץ\משתמש. שיהיה לך יום סקס סמים בננה אגוזים טל מוסרי ושאר הירקות.

למעלה