תעזרו לי!!!

• פותח הנושא dk4
  • פורסם בתאריך

dk4

New member
תעזרו לי!!!

אני מאוד מתביישת ובעיקר מפחדת. יש לי בן בגיל כמעט שנתיים. אני מאוד מאוד מאוד אוהבת אותו. הוא מאוד עקשן ולפעמים מוציא אותי מדעתי עד כדי כך שאני צורכת עליו בצורה איומה ולפעמים אפילו מקללת אותו. בהתקפים כאלה אני פשוט לא יכולה לעצור את עצמי. אני מבטיחה להחזיק את עצמי בידיים בפעם הבאה אך לא מצליחה בכלל. אני מרגישה זוועה אחר כך. אני פשוט מפחדת לפגוע בו. אני לא בן אדם אלים בכלל אבל אני מרגישה שקשה לי מאוד לשלוט בעצמי ולא להרביץ לו. אני צריכה עזרה נפשית או טיפול?

גרא.

New member
את אינך לבדך ב"מלחמה" היומיומית

המתישה וסוחטת ממך את שארית כוחותייך.מלחמה עם ילד כמעט בן שנתיים שנמצא באמצעו של "גיל העצמאות הראשון" שלו..ואין מה לעשות,יש עוד כמה..אמהות רבות מתלבטות,מתייסרות,וחשות רגשי אשמה על כך שהן מאבדות לעיתים את השליטה העצמית במאבק הזה.אלא שאת מתארת מצב יותר חמור מהמקובל,בו את צורחת עליו בצורה איומה,ואפילו מקללת אותו..עדיין אינך מכה אותו..אבל מי יודע? את מתארת את תגובותייך כהתקפים,בהם את פשוט לא יכולה לעצור את עצמך.ואם תגיעי,חס וחלילה לידי מכה או שתיים,זו עלולה אפילו להחשב כהתעללות..dk4 ,התחושה שלי מעוצמת הפחד שלך פן תאבדי שליטה ב"מלחמה"עם בנך הקטן,היא שכדאי שתלכי תחילה לייעוץ פסיכולוגי..יתכן שזה יספיק.ויתכן שיקל עלייך להתמודד עם ליווי זמני רצוף של פסיכולוג.גיל "העצמאות" של בנך עשוי להסתיים בסביבות שנתיים וחצי לערך.אבל חבל יהיה עם מערכת היחסים שלך עימו,ותחושותייך לגבי תפקודך כאם,ישתבשו.אז לפי שעה,כדאי להתייעץ ואולי גם לקבל טיפול..ביודעך,שבך,או בו אין שום פגם..זוהי תקופה קשה שתסתיים בסופו של דבר..מחזיק לך אצבעות..

למעלה