תעזרו לי.

the tw

New member
תעזרו לי.

כל פעם שאני מתווכח עם ימניים, הם מנצחים אותי ואין לי מה לענות להם. הם טענו למשל שאהוד ברק הציע לערבים 97 אחוז(ממה?) והם לא רצו, כנגד הטענה שלי שאנחנו צריכים להחזיר להם את השטחים עד גבולות 67. עוד הם טוענים שיש 90 אחוז פלסטינאים בירדן ושהם צריכים לבקש ריבונות שם ולא בישראל. מה אני צריך להגיד להם? יש איזה מקום שיש בו שאלות ותשובות או משהו כזה?

doresh shalom

New member
לגבי ההצעות של ברק ../images/Emo41.gif

גם במסמך הזה, וגם במצגת הזאת, יש מידע לגבי ההצעות של ברק. לגבי מה שהם אומרHם על ירדן, לא הצלחתי למצוא מידע מדוייק על אחוז הפלסטינים בירדן, אבל זה פחות מ-90% (בערך 70%). למה שלא יחיו שם? כי הארץ הזאת (השטחים) גם שלהם. מקווה שעזרתי, תומר. נ.ב. אני ממילץ לך להתעלם מההודעות של כל מיני טרדנים דוגמאת "1אברהם" או "ערב רב" וכד'...

1אברהם

New member
זה לא נכון!תעמולה שיקרית של גוש

שלום , בקעת הירדן אמורה היתה לעבור לרבונות פלסטינית בסופו של דבר. ברגע שברק הסכים עקרונית לוותר על בקעת הירדן הענין הזמני לא רלוונטי. ובנוסף הוצעו שטחים חילופיים צמודים לרצועת עזה. גם את בעית העיקופים היה אפשר לפתור בעזרת גשרים ומנהרות. אבל הבעיה העיקרית לא היתה כמות השטח שנמסרת אלה שערפת ( בתמיכה מלאה של עמו ) לא היה מעונין כלל בהסכם שישים קץ לסכסוך, עובדה שהצד השני בכלל לא הגיש הצעות נגדיות למפות של ישראל ובמקום זה העלה את הדרישה הבילתי מתפשרת למימוש זכות השיבה, שפרושה המעשי תביעה שישראל תחזיר את כל שטח פלסטין לערבים.

doresh shalom

New member
אני מסכים שערפאת לא רצה שלום ../images/Emo41.gif

אבל זה לא מפחית מערכן של טענות ענייניות בדבר ההצעה הזאת או לחילופין לא מפחית מהעובדה שגם ישראל לא רוצה/רצתה שלום.

1אברהם

New member
ישראל כן רצתה שלום בתקופת ברק

והיתה מוכנה לשלם מחיר טריטוריאלי כבד ( יותר משהעם בישראל היה מוכן לכך ). גם אם ברק היה מגיש מפות עם וויתורים של רק 50% מיו"ש זה לגיטימי בהחלט במשא ומתן נורמלי ואינו מעיד על רצון לשבור את הכלים, כיוון שכל צד מנסה לשלם מחיר נמוך כמה שיותר עבור העיסקה. וגם אנחנו לא ששים לעקור התישבויות פורחות המאוכלסות במאות אלפי יהודים. אגב עוד טעות במצג של גוש שלום שהם התיחסו לשטח רק של יו"ש וברור שישראל התכוונה לוותר על כל רצועת עזה ( אפילו יותר במסגת חילופי שטחים ) כך ש % השטח הנמסר כבר יותר גדול מ 80% אפילו לפי הטענות שלהם.

מה דור.. למה שלא תכתוב את

הכינוי שלך בעיברית?! "דור שלם דורש שלום"... אם כבר באנגלית אז תעשה לזה גם תרגום

mhg

New member
בוגדי ישראל הגדולים גאים בכם!

תומכים בצד האוייב ולא בישראל... מה זה אם לא בגידה? מעניין מה סטאלין (השמאלני דרך אגב) היה עושה לכם? ערפת? קלינטון? שירק? בלייר? [הכנס מנהיג מדינה שמתיימר להיות שפוי כאן]? תגיד לי משהו,הערבים פרסמו שחסרים להם דוברים או משהו? כי באמת, שים לב אתה מגן על טענות האוייב שרוצה לרצוח אותך. תבין את זה צאו מהזיות ה"שלום". הסמים שלכם יהרגו אתכם. תראו מה קורה במציאות ולא דרך התקשורת.

למעלה