תעזרו לי!

תעזרו לי!

זה לא קשור לבית ספר אבל בגלל שגם אתם אנשים אני רושמת פה, הציעו לי עבודה באתר ישראלי האחד המפורסמים. לכתוב על נושאים שונים [החל ממסטיקים ועד רפואה]. על כל נושא ואני צריכה רעיונות לנושא הראשון עד 300 מילים.

mohaza

New member
בבקשה (קצת מצחיק אבל...)

השפעת מועצות התלמידים על החינוך בארץ, זאת אומרת על מה היא משפיעה? איך היא משפיעה ההתנהלות......

:)

נממ יכול להיות רעיון נחמד [אני עוד אמצא דרך לעשות אותו נחמד]. עוד רעיונות?

mohaza

New member
:))

בינתיים לא, אבל אני ממשיך לחשוב...... ועוד דבר:

כן אבל זה נורא!

היתי צריכה לצנזר את עצמי ולקצר וזה יצא פשוט גועל נפש בכלל לא נראה כאילו אני כתבתי את זה :\

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif זה יצא בסדר. אני אישית אהבתי

וזה די נראה ממש כמו סגנון הכתיבה הציני שלך.

mohaza

New member
סבטה, כנסי שניה

אם הציאו לך עבודה באחד האתרים המפורסמים, אז זה אומר שאת כתבת טוב!!! אז למה שלא תיכתבי משהו לעיתון????????

mgd3

New member
ילד אתה בכיתה ט'

מה אתה כל כך מתלהב לכתוב לעיתון טוב זה ברור אתה בכיתה ט' ניפגש בכיתה י' ואז נראה אם תמשיך לאוהב את העיתון או את מועצת תלמידים שלא משפיעה בגרוש

למה לא?

זה יכול להיות נחמד, בבית ספר הקודם שלי גם אני כתבתי לעיתון בית ספר ולא תגיד שהוא היה יותר טוב. בן אדם לקח על עצמו אחריות, יפה מאוד.

יכול להיות

למרת ששוב פעם יצטרכו לצנזר אותי מיליון פעם אבל יש מצב. על איזה נושא?

mohaza

New member
חחחח על כול נושא החל ממסטיקים ועד

לרפואה, חחחחחחחחחח

murzik3591

New member
בהזדמנות, על היחס שלנו לתרבות שלנו

על זה שהמדינה לא משקיעה כלום ביחס למדינות המערב בתרבות, נכון שיש דברים יותר חשובים להשקיע בהם כמו ביטחון או הכלכלה הכושלת שלנו אבל הסכום כל כך מזערי עד שהוא שואף לכלום. זה בערך למה עם ישראל ברובו לא נוהג ללכת לקונצרטים, בני הנוער לא יכולים לענות מתי היו בפעם האחרונה בהופעה של אמן אבל זוכרים היטב את המסיבה עם דיג'יי שמוליק. בעולם הספרות נניח המצב קצת יותר מאיר פנים אבל חברות ההפצה עושקות את היוצרים. בכל אופן אם הנושא מעניין אותך אני יכול למצוא לך חומרים, שמהם את יכולה לכתוב מאמר נאה.

murzik3591

New member
נכון שזה כתבות של ידיעות אחרונות...

אבל את יכולה להשתמש בנתונים, לתמצת ולכתוב את זה במילים שלך. סתם נושא למחשבה.

למעלה