תעזרו לי..

תעזרו לי..

אנשים...... אני צריכה עזרה.... לחברה הכי הכי טובה שלי יש יום הולדת.. וזה יום הולדת 18 ואני ממש רוצה ליקנות לה משהו מיוחד... למישהו יש הצעות??.....

Roniii

New member
יש דברים שבנים פשוט לא טובים בהם../images/Emo3.gif

אולי משהו לגיוס? אולי יום כיף משולב - סרט, ארוחה ומשהו קטן נוסף (ספר, דיסק וכו')? אולי להכין לה ספר ברכות מטורף, עם ברכות של כל מי שהיא אוהבת - משפחה, חברות, חבר (אם יש), מורה אהובה (ושוב, אם יש) וכו'? אולי תזמיני לה מסז'יסטית הביתה? וזהו, בינתיים. אני אעדכן אם עוד משהו יצוץ. בכל מקרה, מזל טוב!

יש לי משהו חמוד!

אני הולכת יחד עם הרעיון על רוני משהו לצבא כמו שעון דיגיטלי ליד (קניתי לאחותי והיא ממש אהבה את זה) או שעון מעורר בצורת חייל (קניתי לאחותי השניה וגם היא אהבה) וגם למי שלא הבין יש לי אחות שהשתחררה ואחת בצבא =]!

סתיו מם

New member
שאלות...

ספרי קצת על חברה שלך, מה היא אוהבת.. וגם תני מסגרת תקציב

.

אמממ בנוגה לתקציב אני מוכנה להשקיע כמה שצריך.. ולספר על חברה שלי .. היא חברה הכי טובה מהסוג של החברות שמתיד שם ולא משנה מה.. כול מה שאי פעם אציתי היא נתנה לי.. היא מסוג החברות האלו שקונים דובי ליום האהבה..(ולא אנחנו לא לסביות..) אני מקום ראשון אצלה וככה היא אצלי ואני חייבת ליקנות לה משהו שהיא לא תוכל ליזרוק..והבעיה היא שהיא בעצמה לא יודעת מה היא רוצה..יותר נכון היא לא צריכה כלום..יש לה הכול..בגלל זה .זה כזה קשה..

תעשי לה יום כיף

או תכיני לה משהו אם היא חברה כזאת טובה לא יהיה אכפת לה מה תביאי לה העיקר שזה יהיה מכל הלב

למעלה