תעזרו לי

labokit

New member
תעזרו לי

כל בוקר אנחנו מוציאים את הכלוב אם התוכי לחצר כי הוא מצייץ ומעיר את כולם.אז הפעם הוצאנו אותו ולא שמנו לב שהכלוב היה פתוח.אז התוכי יצא החוצה ורק אחריי שעה ידענו את זה. עכשיו כבר 7 וזה קרה בבוקר.עד עכשיו חיפשנו אותו כמו משוגעים. והוא ברח בסביבה של גינות והוא לא יכול להגיע לכביש אז אין ממש סכנה אבל הוא לא נמצא בשום מקום הוא גם עף בגובה העיניים כי הכנפיים שלו גזורות.(הוא תוכי מאולף) *יש סיכויי שהוא יחזור? קוקטיילים יודעים לחזור?(גם אם הוא במרחק רב?)

../images/Emo54.gif../images/Emo5.gifאני מצטערת לבשר לכם זאת...

אבל אני לא הייתי לוקחת סיכון סתם והייתי אומרת דבר שלא היה מובן לי מאליו ב99.9% ....בטח חתול הקדים אתכם בכמה שעות:( הם מריחים אותם ממטרים! אני שונאת חתוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אוף!

labokit

New member
אין אצלנו חתולים

גם לא בגינות של השכנים כבר חושך ואני לא יודעת מה לעשות!! יש סיכויי שהוא יודע לחזור? קוקטיילים יודעים לחזור הבייתה?אפילו שהם רחוקים? כי שמעתי סיפורים על תוכים גדולים שחזרו הבייתה ממרחקים ארוכים. גם קוקטיילים יכולים????

תיראי מתוקה...

אני מאד מאד מקווה שאנחנו טועים והוא עדיין בסדר...למרות שאני לא אשלה אותך לחינם אבל תנסי לשים לו זרעים במקום שהוא מסוגל להגיע אליו<אמרת שהוא יכול לעוף לגובה מסויים> אם את גרה בדירת קרקע כמוני אז אני הייתי משאירה על החלון שהוא יוכל לבוא לאכול כי אוכל הוא לא ימצא בחוץ מאחר והוא נולד בשבי לא יהיה לו קל.... ונקווה שיהיה טוב ....

labokit

New member
אני מאד מקווה....

יכול להיות שהוא בסדר כי יש בסביבה רק גינות(כי זה דירות קרקע והכביש והרחוב הם מאחורה) אבל עובדה שהוא לא חזר עד עכשיו..עבר יום. כמה זמן בערך הוא יוכל להחזיק בלי אוכל?

edenk1

New member
שימי לו לחם חם יש לזה ריח חזק

ותחכי שהוא יחזור... שווה לנסות

למעלה