תעזרו לי!!!!

• פותח הנושא RBRB
  • פורסם בתאריך

RBRB

New member
תעזרו לי!!!!

מישהו פרץ לי למחשב דרך קובץ שהוא שלך לי מהאיי סי קיו. פיתאום הופיע לי חלון שיחה שחור שדרכו הפורץ התחיל לדבר איתי. בהתחלה דיברתי איתו כדי לדעת למה הוא פרץ, הוא אמר שהוא לא ימחק שום דבר (וככה זה באמת היה). וכל זה היה אחרי שמחקתי את הקובץ שדרכו הוא פרץ אלי!!!! איך אני יכול לחסום אותו? יש לי אנטי וירוס ESAFE אבל הוא אפילו לא עוזר!!!!

שריר

New member
כעיקון לא טוב למחוק את הקובץ

תן לאנטי וירוס לטפל בו אבל אם כבר מחקת אז תמחוק מהסל מיחוזר ולדתעי הוא כבר לא יוכל להיכנס אלא אם כן הוא העלה עוד קבצים דרך הקובץ הזה שאז תעשה בדיקה מקיפה למחשב

gurfi

New member
אז ככה...

למחוק את הקובץ שממנו הוא פרץ - זה לא כל כך יעיל - כי ברגע שפתחת את התוכנה היא כבר תקעה דברים שלה אצלך במחשב. ישר שראית את החלון שממנו הוא דיבר איתך היית צריך ליתנתק מהאינטרנט - כי בכל חיבור הIp שלך משתנה-ובלי הip שלך הוא לא יכול לפרוץ. כל פעם שאתה מתחבר המחשב שלך שולח לאימייל שלו את הip שלך ופותח פורט. ודרך זה הוא מתחבר. לא יודע למה האנטי וירוס לא מצא כלום אבל כדאי שתוריד את התוכנה "זה קלינר" - קישור להורדה בתחתית עמוד הפורום גם קיר אש יכול לעזור

RBRB

New member
תודה לך

הורדתי את התוכנה "the cleaner" והיא מצאה אצלי את הקובץ של "sub seven" מחקתי את הקובץ, עשיתי סריקה מחדש וזה לא מצא כלום. האם עכשיו זה יפסיק לשלוח לו את כתובת הip שלי?

gurfi

New member
נכון!

אם עדיין לא מחקת את הקובץ שקיבלת מהפורץ אז עדיף לא למחוק אותו דרך סל המיחזור אלא דרך תוכנה שמוחקת את הקובץ לגמרי

למעלה