תעזרו לי

toxic2

New member
תעזרו לי

אני חייבת את המילים של השיר " בוא וננסה שוב" ו"סוד" אם אפשר תכתבו פה.. שבוע הבא אני קונה את הדיסק ואני לא יכולה לחכות אני מתה לדעת את המילים

perrinat

New member
מילים לשיר "סוד"../images/Emo103.gif

באתר שירו.נט

yoooni

New member
לא מדויק :) הגירסה של אדם

היא גברית רוני שינתה אותה קצת.... (מבחינת מילים)

go hermione

New member
נכון ../images/Emo108.gif

היא שינתה את הפניה בגוף שני לגוף שלישי.. גם כשהיא חשבה לא מצאה תשובה בדרך הקשה שלה זה כל כך פשוט ללכת לאיבוד כשבוכים בלילה רק בחום של הידיים בלי מילים אפתור לה את הסוד אם היא לא לבד אז זה כואב פחות אגלה לה את הסוד שלעולם בעצם אין גבולות בתוכי שומרת לה סוד ולבסוף היא עוד תראה לראות איך נפתר פתאום הסוד כשמש הגדולה סוד האהבה שלה התעייפה מזמן לכעוס על העולם כל יום בכתה תמיד עזבו אותה רוצה שתאמין שרק אני מבינה מה עובר עליה רק בחום של הידיים בלי מילים אפתור לה את הסוד אם היא לא לבד אז זה כואב פחות אגלה לה את הסוד שלעולם בעצם אין גבולות בתוכי שומרת לה סוד ולבסוף היא עוד תראה לראות איך נפתר פתאום הסוד כשמש הגדולה סוד האהבה שלה

הנה קצת תיקונים:

סוד גם כשהיא חשבה לא מצאה תשובה בדרך הקשה שלה זה כל כך פשוט ללכת לאיבוד כשבוכים בלילה רק בחום של הידיים בלי מילים תפתור לה את הסוד אם היא לא לבד אז זה כואב פחות תגלה לך את הסוד שלעולם בעצם אין גבולות בתוך היא שומרת סוד ולבסוף היא עוד תדע לראות איך נפתר פתאום הסוד בשמש הגדולה סוד האהבה שלה התעייפה מזמן לכעוס על העולם כל יום בכתה תמיד עזבו אותה רוצה שתאמין שרק אתה מבין מה עובר עליה רק בחום של הידיים בלי מילים תפתור לה את הסוד אם היא לא לבד אז זה כואב פחות תגלה לה את הסוד שלעולם בעצם אין גבולות בתוך היא שומרת סוד ולבסוף היא עוד תדע לראות לראות איך נפתר פתאום הסוד בשמש הגדולה סוד האהבה שלה

Itzik200

New member
אני חושב שזה

בתוך, היא שומרת סוד נשמע לי יותר הגיוני

perrinat

New member
"בתוך, היא שומרת סוד"../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

זה נראה הגיוני
זה יותר הגיוני שזה "בתוכי שומרת סוד"....

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gif"בתוך היא" הרבה ותר הגיוני..

הרי כל השיר הוא בגוף שלישי.

perrinat

New member
זה לא הגיוני מבחינה תחבירית../images/Emo103.gif

בתוך היא
בתוך מה
טוב, האמת עכשיו כשני מתעמקת בשיר , כל המעבר לגוף שלישי [השינויים מהשיר של אדם] לא יצאו משהו...

yoooni

New member
אולי תבדקו בחוברת של הדיסק?

סורי שאני לא עושה את זה אבל היא שמנה מדי והיא נהרסת כשאני מוציא ומכניס אותה

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifבדקתי..

בחוברת כתוב "בתוכי" אבל זה מזה לא הגיוני..מבחינת של כוונה זה לא הגיוני.. ועוד משהו... באמת שאין לי שום תלונות על רוני, אני אוהב ת'שירים שלה והכל..ואת המילים... אבל..מישהו יכול להסביר לי למה היא מתכוון בשיר אני רוצה כשהיא אומרת "רוצה אותו עמוק עמוק"
(אלו המילים שהיו כתובים באיזה אתר...)

perrinat

New member
../images/Emo6.gifרוצה אותו עמוק עמוק../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

בשיר "אני רוצה" היא אומרת: "רוצה אותו פה קרוב".... חחחח.... יש לי עוד עיוות מוצלח לשורה הזו: "רוצה אותו אחוז אמוק"

perrinat

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

"היא שמנה"....
נכון זה מעצבן שצריכים לכוון אותה כדי שתיכנס

yoooni

New member
כן זה מרגיז לאללה

אבל חפיף :) מעריצים צריכים לזכור את המילים בעל-פה אני זוכר את הרוב :)

perrinat

New member
../images/Emo6.gifיש לי שיטה לקיפול...../images/Emo103.gif

החלק עם הבורדו הכהה הוא החיצוני וככה זה משתחל יותר טוב
ואני עדיין לא יודעת את כל המילים בע"פ

yoooni

New member
ככה זה מקופל עכשיו

וזה ישאר כך לתמיד :) אסור להוציא ואסור לגעת אני גם לא שומע את השירים מהדיסק כדי שהוא לא יהרס שומע במחשב...

למעלה