תעזרו לי!

Masteron

New member
תעזרו לי!

סיימתי את רובי וספיר ועשיתי קודים על מיו- ואני רוצה ללמד אותו fly ולהוציא את פליפר שליווה אותי מתחילת הדרך כשעוד היה ווינגול...(
) אני אוהב את מיו בגלל המטרונום...
אז תעזרו לי- מה להוציא מהמתקפות בעד fly?

chesterb1

New member
מה???

איך עשית מיו??? מה הקוד שלו? אתה יודע אולי איך לגרום לאפשרות של ההפלגה לאי של לטיאוס להופיע? ואולי גם איך לבעזרת קוד שיופיע פוקימון (כי לא הצליח לי....) בבקשה תעזור לי...

CoolBoy14

New member
הנה הקוד של מיו:

MEW 71E09BD117FDFD02 ובקשר להפלגה לאי של לטיאוס ולטיאס כתבתי את זה מאוד מפורט בהודעה פה! אני לא מבין למה לא הצלחתם

rock blast

New member
TRANSFORM

המתקפה יכולה להיות פאק רציני, הפסקתי לספור כמה פעמים קרה לי שאחרי שעשיתי טרנספורם החליפו לפוקימון שסוגו על העליונה

chesterb1

New member
רגע...עזרה!

אני כבר תפסתי את לטיאס... אני רושם את הקוד לדיאוקסיס אבל הוא לא מופיע! איך גורמים לו להופיע??? או לכל פוקימון אחר?

CoolBoy14

New member
אמרתי כבר

אם זה פוקימון מהישנים הוא יופיע בכל מקום, אך אם הוא מהחדשים (כמו דיאוקסיס) תמצאו אותו בדרך 101 וברמה 2 (לא בטוח על הניסיון הראשון תחפשו עד שתמצאו אותו) אם בא לכם ברמה אחרת לא 2 תגידו לי איזה רמה אני יביא לכם קוד

chesterb1

New member
קול בוי.. עזרה...

אני תפסתי כבר מיו.... אני רוצה דיאוקסיס וג'יראצ'י ברמה גבוהה.... בסבביבות הפוקימונים במערה של רריקאוזה...

CoolBoy14

New member
תגיד לי בדיוק איזה רמה ואני יתן לך

את הקוד יש עד רמה 100 ודרך אגב קוראים לי אורי (לא קולבוי..-כינוי שאי אפשר לשנות) נעים מאוד..

chesterb1

New member
סבבה...אז שמע אורי....

אני רוצה דיאוקסיס וג'יראצ'י ברמה 50.... תודה אחי...

CoolBoy14

New member
טוב אז ככה:

דבר ראשון תעשה את הקוד הזה: 80F83CB737AD1203 ובתיאור: Level 50 הקוד הזה עושה שכל פוקימון שתפגוש בכל מקום יהיה ברמה 50 (אחרי זה כדי שכל הפוקימונים בטבע שוב יהיו ברמות הנורמליות שלהם תבטל את הקוד בזה שתלחץ על ה וי שליד הקוד ב CHEAT LIST) בשביל ג'יראצ'י ודיוקסיס לך לדרך 101 ושם תוכל לתפוס אותם עם הקודים האלו (וברמה 50 אם הקוד הקודם עוד פעיל): ג'יראצ'י: בתיאור: JIRACHI הקוד לרובי: 514BB1373E2DEC8F הקוד לספיר: 94CDF7F1C09AB1B0 דיוקסיס: בתיאור: DEOXYS הקוד לרובי: F75CE939866081B2 הקוד לספיר: FBAB64686C8201EE לא בטוח שתמצא אותם על הניסיון הראשון, אז תלך בדרך 101 עד שתמצא אותם (זה לא אמור לקחת הרבה זמן) בהצלחה!

chesterb1

New member
תודה.... ועוד משהו..

תפסתי את שניהם.... יש לך את הקוד של הפוקימון פעמון רוח הזה???

CoolBoy14

New member
הנה:

בתיאור: RARE CANDY 361E3586CD38BA79 כשאתה עושה קודים לחפצים, אתה צריך ללכת להוציא אותם במחשב במרכז הפוקימונים ולהעביר אותם לתיק אתה פשוט מפעיל במקום את הPC הראשון את השני

CoolBoy14

New member
יש לי קוד להכל../images/Emo8.gif רק תגידו מה

פוקימון פעמון רוח- צ'ימצ'ו שדרך אגב אם אתה לא יודע איפה למצוא אותו- הוא נמצא בפסגת הר הערפל שבבית הקברות אבל הוא ממש נדיר שם לקח לי הרבה זמן למצוא אותו... הקוד לרובי: DCF6E452 A328CA0C הקוד לספיר: 5F3B79BD A0B820EC בתיאור: CHIMECHO

CoolBoy14

New member
אופס...שכחתי למחוק את הרווח באמצע

הקוד תכתוב אותם בלי הרווח באמצע תחבר את שני החלקים בקוד

Thestral

New member
אפשר לתפוס אותם רק בדרך 101?../images/Emo108.gif

המ... וחוץ מזה זה עבד לי הפעם
... (ג'יראצ'י-הקוד)

Thestral

New member
אורי יש לי בעיה../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

הקוד של החמישים עובד... אבל שניסיתי להכניס את הקוד של כל הפוקימונים בשלב 35 זה הכניס את הקוד אבל זה לא עבד ולקחתי את זה מהדף קודים שבאתר שמפוסם בשרשור "פתתי...
...
" למטה... מאיפה אתה משיג את הקודים שלך?

למעלה