תעזרו לי

רחלה1223

New member
תעזרו לי

אני אשה בת 20 נשואה מזה שנה הבעיה שלי היא זה שבעלי "קטן" עלי אבל אני מאוד מאוד אוהבת אותו והוא אתי קשה לי ואני לא יודעת מה לעשות

ואני תוהה

מדוע בעיה רצינית כל כך תוארה במעט כל כך שורות. מה זאת אומרת "בעלך קטן עליך"? מאיזה בחינות? האם יש לכם ילדים? מהו אורח חייכם העכשיוי? ממתי את מרגישה כך? האם זאת הרגשה חדשה או שליוותה אותך מיום החתונה?

משתתפת

New member
לא ממש בעיה

בימינו לא חסר דרכים לטפל בבעיה - פנו לסקסולוג של קופת חולים או שסתם תכנסו לחנות של ארוס - לא חסר אביזרים.

לפני ששואלת השאלה תחזור עם פירוט

נכבד יותר של הבעיה, אודה ולא אבוש שזוית מחשבתה של משתתפת לא עלה אפילו במוחי...האם על כך מדובר? תמהתני....

The ArchAngel

New member
אוץ´

בהחלט זפטה לפרצופם של אלו ששמעו בעבר את המשפט "הגודל לא קובע" ועתה לתשובה אובייקטיבית, סקסולוגים לא חסר, ברוך השם, במדינתינו הקטנה, מה גם שתמיד קיימות אלטרנטיבות (אביזרים למיניהם, משחות, ניתוחים, גלולות ושאר ירקות), והרשי לי להפנותך להודעה נוספת בפורומינו זה בו מישהו רוצה לקשור את חברה ולהצליף בו על מנת לעורר את החשק, המשחקים שלכם לא חייבים להיות אלימים, אך העיקרון עומד על תילו. משחקי תפקידים, קשירות, לאכול דברים זה מזו (אלהים אדירים אני רואה יותר מדי "חברים")...

maayan15

New member
חחח....אין כזה דבר יותר מדיי חברים!

אמ...כמו שכבר הציעו..יש סקסולוגים, ואביזרים למינהם...

אקווה

New member
טוב...

אני חייבת לציין שאני אישית ממש לא הבנתי ככה את השאלה.. אצלי זה מתפרש יותר בכיוון של פחות ממנה ברמה אישית, או לחלופין, אם כן הולכים לכיוון שהלכו כאן החבר´ה (זה רעיון שעלה לי רק בזה הרגע ממש...) - אולי מדובר על זה שהוא כבר נמאס עליה והיא רוצה, איך לומר, לרעות בשדות זרים... בכל זאת - 20 שנה לא הולכות ברגל.. הן רצות ממש..:) בכל מקרה - באמת יהיה מעניין לשמוע למה התכוונה המשוררת רחל...

אקווה

New member
אופס...

טועים, טעות, טעינו.. אם כך - אני עדיין תוהה למה הכוונה... ומשום מה היא לא שבה להסביר... אולי בעלה "גדל" בינתיים...

The ArchAngel

New member
המממ

אכן מסוקרן אני עם הדבר נשאל במישור בו מוחי המעוות והנשלט ע"י הורמונים חושב שנשאל, או שמא במישור החברתי?

גם אני שאלתי את זה

וכולנו עדיין כוססים את צפורנינו בהמתנה לתשובה המיוחלת.

למעלה