תעזרו לי !

mika2

New member
תעזרו לי !

רוצה לצעוק. הכי חזק שאפשר - תעזרו לי, תעזרו לי, תעזרו לי !!!!! שכולם ישמעו. והצעקה נשארת עמוק בלב. ואני יודעת שרק אני אוכל לעזור לעצמי. אבל הפעם זה כל כך קשה. ונשארת מאחור. קצת קוראת אתכם ומצליחה לחייך מעבר לדמעות, מהשטויות והחוכמות והאנושיות והמשברים והאהבות . ובכל זאת - רק שנהיה בריאים נכון ?? ואני כאן ביציע. למרות שנדמה לי שאף פעם לא נכנסתי לחדר. אף אחד לא הזמין לקפה, בראוניז או אבטיח. ובכל זאת - אני מרגישה חלק. גם מרחוק. זהו . שתדעו.

piter pan

New member
אז שנעזור אחד לשני ../images/Emo35.gif ../images/Emo140.gif

אני מרגיש בדיוק כמוך מיקה.

פעם יצאתי עם מישהי

שטירטרה לי במוח שבוע, שהיא רוצה להיזרק, להשתחרר לצעוק. תאמיני לי, אני לקחתי את זה אישית ועזרתי לה. יצאנו באותו סוף שבוע לראש הניקרה. בדרך שכנעתי אותה להגיע לצוק. וזרקתי אותה משם למיים - עם הבגדים. היא נזרקה השתחררה וצעקה תאמיני לי עד היום אני נבהל בלילות מאותה צעקה. למרות שעזרתי לי - היא עזבה אותי. דניאל כבר לא עוזר

mika2

New member
פליטת קולמוס ?

למרות שעזרתי לי (לי ???) - היא עזבה אותי. אולי זאת הסיבה. כפי הנראה עזרת לך ולא לה...

piter pan

New member
מוקדש לך מיקה ../images/Emo172.gif

אל ואל ואל ואל - מי המציא אותך בכלל אל תפחד ואל תיגע , אל תחבק ואל תירא שמור ידיים ולשון , יש ל´חזיק תמיד קונדום אל תתעליב ואל תפגע , ותעוף בחזרה אל תאכל הרבה בצל , ולא שום כי זה חבל תקלקל הסיכויים , את הבחורה ל´רשים מאדאם עוד לא סר חינך , למה יתעצב ליבך ? אל תאמרי נואש אישה , זו בכלל אינה בושה התייפי לך שימי בושם , והוסיפי קילו חוסן אז לך יראה אחרת , מכף ראש ועד הזרת סוד קיסמך מופץ עכשיו , אין מחיר לך ולא תו מי שבך זכה יזכה - רק יצחק ולא יבכה

למעלה