תעזרו לי
!!!!

תעזרו לי../images/Emo92.gif!!!!

הי מה המצב??? יש לי אח בן 5, שלקח את הפטירה של אמא שלי, מאוד מאוד קשה. הוא ניהיה מאוד מופנם, ומאוד עצוב, הוא בקושי מחיך, והרבה פעמים בלילה, הוא בא אלי או לאבא שלי לחדר, ומבקש לישון איתנו. אז לפני כמה שבועות הוא התחיל לישון אצלי בחדר כי היו לו סיוטים, והלב שלי נקרע מזה כי אני מאוד אוהב אותו ואני ממש רואה אותו נשבר לי מול העינים!! ואני לא ממש יודע מה לעשות. דיברתי על זה עם אבא שלי, והוא אמר לי שהוא יודע וגם מהגן הוא קיבל טלפון מודאג. אבל לי בתור אח יש גם אחריות ואני מחפש דרל לעזור לו כי כמה שהמות הזה היה ועדין קשה לי זה עוד יותר קשה לאחי כי הוא בס"הכ בן 5!!!

osnatiii

New member
הי מותק

קראתי שעוד אתה בעצמך ילד, ולא פשוט להיות אח בכור ואני מעריצה אותך על כך. אני חושבת שאולי כדאי שתיעעץ עם יועצת בה"ס שתיתן לך הכוונה היות וכל אחד במשפחה לוקח את האבל למקום אחר ואולי לא יודע בדיוק איך לעזור אחד לשני. זה המעט שכרגע אני יכולה לחשוב עליו אשמח לעזור עוד בכיף

הי אוסנת

ראשית תודה!!! ושנית אני לא ממש מתלהב מללכת ליועצת כי אני לא רוצה שהיא תסתכל עלי כמו על ה"מסכן" של הבית ספר

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo20.gif

אני לא חושבת שזאת בושה להעזר ביועצת. בשביל מה היא שם? ואני בטוחה שהיא לא תסתכל עליך כך, לכולנו יש קשיים. יש אנשים שמבקשים עזרה ויש אנשים שפשוט מתחפרים בתוך עצמם עד יעבור זעם... בנוסף, אני מציעה לך לדבר עם אחיך. להסביר לו שהוא לא לבד ברגשות, שגם אתה מתגעגע וחושב על אמא ושאמא איתכם. אולי כך הוא יפתח ואתה כמובן תהיה שם בישבילו. בהצלחה :)

../images/Emo140.gif

ללכת ליועצת זה ממש לא להיות המסכן של בית הספר. גם אני חשבתי כך עד שהלכתי וראיתי בעצמי שזה ממש נורמאלי להיות שם והיה לי מאוד נוח להתייעץ איתה. אם לא נוח לך לפנות ליועצת מטעם בית הספר אתה יכול לדבר עם אבא על איזה טיפול פסיכולוגי כול שהוא. הכל בידיים שלך. תעשה מה שטוב ונוח לך! בהצלחה....

שלום

אתה יכול לשוחח איתו שיחת נפש ולעודד אותו עם חיזוקים. ואתה יכול לשמח אותו על ידי מתנות קטנות ואישיות או ע"י בילוים שתצאו רק שניכם (למשל:סרט,ארוחת ערב,טיול בפארק). הרבה הרבה בהצלחה.

MoRoSH11

New member
קודם כל- אל תקח על עצמך את כל הטיפול בו

תשאיר לאבא שלך ולאנשי המקצוע לטפל בו.

הי זה לא כל כך פשוט..

אבא שלי הוא עו"ד, והוא רוב היום במשרד, וגם כשהו כבר בבית, יש לו מליון טלפונים... ואני מרגיש שתבור אח שלו, אני לא יכלו לתת לו ליהיות כל כך עצוב, ואני מדבר איתו הרבה. ואני מנסהלעודד אותו. אבל אני לא ממש רואה שינוי.

למעלה