תעזרו לי

תעזרו לי../images/Emo9.gif

היי חבר´ס יש לי שאלנ ותענו לי בכל הרצינות שיש תודה מראש אז ככה בשביל לבנות משחקים איזה שפת תכנות צריך ללמוד ?????? יאללה תענו לי בהקדם בבקשה ממכם תודה [[[[[:

yair24

Member
תלוי איזה משחקים...

אם אתה מדבר על משחקים פשוטים כמו DIGGER וכל הישנים האלה... שפת C יכולה להיות פתרון טוב. אם אתה רוצה משחקים ממש חזקים ברמה של UNREAL TOURNAMENT וכאלה... לא יודע... יאיר

galh

New member
מה מדהים?

רוב המשחקים "הכבדים" נכתבים היום ב- ++C כך ש- Unreal Tournament לא כזה ייחודי (הוא פשוט ייחודי בדברים אחרים). המשחק עצמו משתמש ב- wrapper סביב OpenGL, DirectX ו- Glide, כך שניתן לבחור את המנוע התלת מימדי (נשמע מגניב בעברית) לפי סוג התמיכה של המאיץ הגרפי שלך.

voguemaster

New member
אם כבר

אז המנוע של UT נכתב ב ++C.. ככה כותבים משחקים מהסוג הזה, או RTS ועוד הרבה אחרים. כותבים מנוע שתומך בפונקציות מסוימות ויודע לעבוד עם DirectX, OpenGL ו-Glide, ואז משתמשים בו
אלי

sadde1

New member
אז ככה

יהיו כאלה שיגידו שאפשר לעשות כל דבר בכל שפה. אולי, אבל לדעתי כדאי לכתוב אותם ב ++C. אם אתה רוצה אותם תלת מימדיים - רצוי ללמוד OpenGL ו/או DirectX. (גם לדו מימדיים). DirectX טוב גם לשליטה קלה בקלט (מקלדת עכבר ג´ויסטיק), בצלילים, בקטעי סרטים וכן במשחקי רשת. אבי

IdanR

New member
אם זה עוזר...

רוב המשחקים בימינו נכתבים ב++C או ++VC, ובשימוש של DirectX. אבל אתה יכול לכתוב משחקים פשוטים גם בפסקל, או בויז´ואל בייסיק. תלוי מה אתה מעדיף, ומה יותר קל לך.

למעלה