תעזרו לי

Zackki

New member
תעזרו לי../images/Emo5.gif

מי היה מאמין.שאני אגיע ליום כנס המשתחררים ובמקום לשמוח..ישתוף אותי הלם גמור. מה הולך פה ? מה עושים? איפה ללמוד מה ללמוד איפה להשלים בגרות איפה ללמוד לפסיכומטרי ללמוד באוניברסיטה? ללמוד במכללה? למצוא עבודה איזו עבודה? עבודה מודפת עבודה באילת..עבודה בחו"ל? ביטוח לאומי מס הכנסה מס בריאות..פיקדון מענק..אי מתגעגע לבסיס שלי כבר..מה אני צריך את זה בכלל..אני רוצה להשאר חייל איפה שדואגים לי מאכילים אותי אומרים לי איפה להיות ומתי.. בקיצור אני מתנצל על הקיטורים אבל באמת שזה נחת עלי יום מעונן אחד..חבל שהלכתי לכנס הזה בכלל.הפך אותי לגמרי.חשבתי נשתחרר נעבוד נלמד נשלים בגרות..זה באמת כזה מורכב?או שאולי עדיף לברוח לתיאלנד וזהו.

ויקי123

New member
תחזיק מעמד!!!

אני השתחררתי ביום שני ואני מבינה את ההרגשה שלך. אבל יותר בכיוון החברה ולא המסגרת. ז"א, לא מפריע לי שאין מי שיגיד לי מה לעשות אלא שפתאום אני לא נמצאת בסביבה של אנשים ומרגישה ריקנות. גם כולם מצפים ממני למשהו וזה כבר ממש מתחיל לשגע אותי. אם עוד מישהו ישאל אותי מה אני הולכת לעשות עכשיו, אני לא אחראית לתגובה שלי... אז נצל את החודש האחרון ותהנה כמה שיותר(אל תשכח להצטלם!) ויקי

צהוּבה

New member
זקי

נכון שהצבא זה בועית חמימה וכיפית (בד"כ), אבל שאלת מה לעשות עכשיו? זה כל היופי, זקי, כי התשובה היא מה שאתה רוצה. אני לא הייתי בכנס משתחררים, אז אולי אני לא לגמרי מזדהה עם תחושת הבלבול, אבל ככה זה, יוצאים מהצבא, ומקבלים קצת פחד גבהים. פתאום צריך להחליט לבד, אין מפקד שאומר לך מה לעשות. אבל שוב, זה כל היופי. קח חודש, חודשיים, שנה, תחשוב מה בא לך, מה אתה אוהב, איך אתה רואה את העתיד, ולך על זה.

שיוש21

New member
$

הרגשתי כמוך, נכנסת להרצאות? כי דווקא ההרצאה של צביקה ברק (מומחה למדעי התנהגות או משהו כזה) די הרגיעה בנושא הזה... הכנס עצמו סתם בלאגן

תלאבובה

New member
צביקה ברק

מלך! איך הוא הצחיק את כל האולם.. ממש אהבתי אותו. זקי לא למדת כלום מהסרט!? לא ישר לקפוץ לתאילנד!

Zackki

New member
בהחלט...

צביקה היה באמת מלך..בגלל זה הייתי ממש מאושר אחרי ההרצאות עד שהגעתי לבלאגן שם באולם.. למדתי מסרט..אבל עדיין.זה נשמע מאד מפתה.. חוץ מזה כבר קיבלתי טלפונים מהמשרדים של כוח האדם לעבודה מועדפת..נראה אולי אפילו יהיה לי מה לעשות..

למעלה