תעזרו לי....

תעזרו לי....../images/Emo120.gif

אני לא יודעת למה להיתחפש יש לי שתי אפשרויות: הראשונה לגרפילד והשניה לוילמה מה כדי לי,ומה לדעתכם תהיה תחפושת יותר סקסית?(לא ואני לא פקצה!!)

אוקי סתיו....

גרפילד-בגד גוף צמוד כתום עם מיכנסים צמודות כתומות,נעלים בצורה של הרגלים של גרפילד,איפור,שיער אסוף ואוזני גרפילד... וילמה-שמלה לבנה צמודה עד הבירכים גזורה יפה,עם שיער כמו של וילמה, מחרוזת,נעלים עטופות בבד.... מה את חושבת?

tnnia

New member
לא לא לא לא לא

גרפילד אמור להיות שמן ( זה כל הקטע בגרפילד) כך שאם את מתכוונת ללבוש בגד גוף צמוד.. זה לא יהיה ממש דומה לגארפילד.. *אני אישיתי שונאת להתחפש ושונאת את פורים, אם יש סיבה אחת שכולם כלכך אוהבים אותו ומחכים לו זה בגלל שהוא החג הראשון אחרי כמה חודשים טובים של למידה רצופה..*

שירה 100

New member
כ

אם תהיי כמו שאת בלי ליתחפש לכלום את תראי הכי סקסית שבעולם בהצלחה מתוקה

Roniii

New member
המממממ...../images/Emo101.gif

אם אני מבינה נכון, ההתלבטות היא בין חתול שמן ועצלן, לבין אשה שלובשת שמלה לבנה צמודה. אני חושבת שהתשובה נמצאת בשאלה...

חחח

גרפליד נשמע חמוד אבל השאלה איך תתחפשי! אני לא התחפסתי שנים ניראה לי בא לי להתחפש לתינוקת... אני לא יודעת איך יש למישהו הצעות??? פורים אחרון שלי בארץ

ODana

New member
תינוקת... אז ככה:

חיתול בקבוק מוצץ פיג'מה עם דובונים או משהו חמוד בובה אולי נמשים על הפנים ו... פשוט לזחול כל היום, זה הדבר הכי חשוב

חחחחח ניראה לך?!

לזחול על הריצפה אין מצב חחח יהרגו\ירמסו אותי בדרך...חחחח א...מ מוצץ יש לי וגם חשבתי להתחפץ לתינוקת בגלל שהסתובבתי על היום אם המוצץ בבי"ס חח היה מצחיק ובקבוק גם אין בעיה ניראה לי אבל חיתול??? אין מצב איך אני ילבש אותו יש תחיתול של הזקנים ואני יכולה לקחתאבל אני לא יעיז לצאת ככה מהבית!זה בעיה... ועם פיגמה גם לא ניראה לי ואם אני ילבש פיגמה לא יראו תחיתול אז מה הקטע חחח... התחפשתי לתינוק של במבה פעם אבל לא יודעת זה תינוקי מדי להתחפש לזה בכיתה י' גם תינוקת אבל סתם בא לי אני בד"כ לא מתחפשת בכלל אבל פורים אחרון שלי וסתם בא לי! לא יודעת אני לא יודעת מה לעשות אני גם דיי מתפאדחת לצאת מהבית עם תחפושת! אני סד"כ לא

בסוף שנה

בערך סוף יוני תחילת יולי ככה.... וגם אני התגעגע למרות שיהיה לי מחשב אני יוכל להמשיך לכתוב פה

בא לי להקפיץ תהודעה קצת חחח

דנה גם בשביל שתראי שהגבתי לך וגם סתם עם למישהו יש רעיון! זה למטה אף אחד לא רואה! לילה טוב לכולם!

למעלה