תעזרו לי שניה

BarcaBoy2

New member
תעזרו לי שניה

אני מתחיל עכשיו עינה שניה עם יובה אחרי שעליתי ליגה בענק 24 הפרש מהשניה עם -17 נק ולקחתי תגביע עכשיו הבעיה שלי היא כזאת שעליתי המון שחקנים קיבלו תופסת שכר וזה גמר לי את התקציב של השכר עכשיו אני יכול להציע לשחקנים ג 5 אלף לשבוע עכשיו יש לי בערך 16 מיליון להעברות יש אפשרות להעביר כסף מהעברות לשכר?? כי אני חייב לתת חוזים חדשים ולהחתים שחקנים ועם שכר של 5 אלף לשבוע אף אחד לא יחתום וצרפתי טבלה של סוף העונה שעברה

sok777

New member
תקצץ משכורות ומהר..

אל תתן בונוסים גם. ותבקש העלאה במשכורות.

BarcaBoy2

New member
אין זה לא נותך לקצץ..

נגיד שחקנים כמו דל פיירו וטרזגה ובופון שמקבלים מעל ל100 אלף בשבוע אם אני מציע להם חוזה חדש זה עדיין מאפשר רק 5 אלף והם לא יסכימו לזה.. סעמק זה כאילו שרוצים שאני בכח ימכור שחקנים.. נראה לי אני כבר ימכור את טרזגה כבר גם נדפוק קופה וגם זה יסדר את המשכורות נראה לי

sok777

New member
100 אלף לשבוע?!

פאונד?! אם כן זה מטורף לגמרי ולא הגיוני. אני מניח שזה דולר. אבל זה עדיין המון תקצץ. שמע, בבארסה קיצצתי בענק. באיזה 150 אלף מהסכ"ה במשכורות קיצצתי. לרונאלדיניו מ92 אלף ל66 אלף פאונד לשבוע. לתוראם מ72 אלף ל49.5 אלף. לאט'ו מ75 אלף ל66 אלף. וכד'.. הם הסכימו וזה עשה אותי יותר מבוסס.

Big Joni1

New member
פאונדים? לשבוע?

אנשים, תעבדו בדולרים... וגם תעשו שהשכר יהיה לפי שנה, זה הרבה יותר נוח ככה.

sok777

New member
בעקרון אתה צודק,

אבל אני פשוט רגיל כבר. אז אני לא יכול לשנות. פעם ניסיתי לשנות מפאונד לדולר וכמעט שאכלתי אותה. זה כ"כ בעייתי לשנות אחרי שמתרגלים..

BarcaBoy2

New member
דולר..בעונה שעברה שהיה..

כסף היה אפשר לקצץ העונה שאין אי אפשר איזה טמטום חח מכרתי כמה שחקנים לא נחוצים כמו טקינרדי שקיבל 60 אלף לשבוע ועוד מישו עם 40.. ועכשיו ההפרש רק על -26 אלף לשבוע והצלחתי לקצץ לקובץ נראה לי מ40 ל11 אלף חח היחיד שהסכים!! עכשיו אני צריך למכור עוד מישו וזהו.. כנראה נמכור את טרזגה או מיקולי אחד מהשניים

BarcaBoy2

New member
עדכון!!..

אז בסוף מי שמכרתי זה מיקולי לרומא ב45 מילון היתה עוד הצעה של בנפיקה של 35 אבל הוא בחר רומא חבל רציתי בנפיקה והורדתי אחרי זה לכמה שחקנים משכורות ועכשיו הכל הסתדר למזלי והנה הרכש שהבאתי מה אומרים פאזיני חלוץ מפיורה ב13 מיליון קייבו בלם מרומא ב9 מיליון היתי חייב דחוף בלם אחרי שעונה שעברה שיחקתי כל העונה עם 3 בלמים בסגל ואני מנסה להביא את מליטו מסראגוסה בתקווה שיחתום נשאר עוד שבוע לסוף חלון העברות וסרגיו קשר מרכזי מדפור ב4 מילון איזה כיף דפור נכנסה לחובות חח קנו חצי קבוצה שלהם חח אז השתתפתי גם בחגיגה אז מה אתם אומרים על הרכש טוב לא?? השנה יש לי סגל יותר מדיי גדול כי כל המושאלים חזרו..

BarcaBoy2

New member
חחח ועוד משו קטן..היתה את ההגרלה של

אוואפה עכשיו אמרתי אלוואי נקבל את אחת הישראליות מכבי חיפה ת'א בני יהודה ומכבי פ''ת ומה יוצא חח אני מקבל את מכבי פ''ת חח איזה יופי!! אה חחח וקניתי את טוטו תמוז ב650 אלף דולר חח מחיר מציעה!!

למעלה