חחחחחחחח.. יורד בעדנה!!.. חחחח
ס ספירוש7 New member 7/9/06 #60 ../images/Emo41.gifשהוא אומר שתמיד הבויז יורדים עלי **עליו חחחח... "עדנההה.." חחח..
T TUTZ היחידה New member 7/9/06 #66 חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif איזה יפפפפהההה חח מאיפה אני יביא ברכה ?!! ותמונה של אדםם חח אין ליי חח יש לי רק אחת של אושרי וזהוו =X רררררררררררררר ואין לי גם תמונה יפהה =\\
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif איזה יפפפפהההה חח מאיפה אני יביא ברכה ?!! ותמונה של אדםם חח אין ליי חח יש לי רק אחת של אושרי וזהוו =X רררררררררררררר ואין לי גם תמונה יפהה =\\
ס סתוונית סנדלר New member 7/9/06 #69 מנהלותת כפרותת?! תעלוו את האירוח שהיהה פליזי כמה שיותר מהררררררררר פליזי אני קורה כוכב נולד התחיללללללללל! כולם? לטלויזיה..
מנהלותת כפרותת?! תעלוו את האירוח שהיהה פליזי כמה שיותר מהררררררררר פליזי אני קורה כוכב נולד התחיללללללללל! כולם? לטלויזיה..
ס ספירוש7 New member 7/9/06 #71 ../images/Emo41.gifכוכב נולד כבר משעמממםםםם.. ומנהלות?? מתי אתם מעלות את האירוחח?!!?!?
ה הבחורה לאדם מכורה New member 7/9/06 #70 יאו לא הבנתי מה כל הקטע של..../images/Emo39.gif "עדנה" כאילו מה זה?
ס סתוונית סנדלר New member 8/9/06 #76 איזה משעמםם כנסי תראי ספירי! עכשיו עוד כמה דקות הראל עולה..לסולו עם מאיה..ונינטטטט זכתה לאלבום זהבב תראיי!
איזה משעמםם כנסי תראי ספירי! עכשיו עוד כמה דקות הראל עולה..לסולו עם מאיה..ונינטטטט זכתה לאלבום זהבב תראיי!