תעזרו לי למצוא

tomer172

New member
תעזרו לי למצוא

תמונות של סוסים בעצירות ווסטרן "סלייד" אני חושב שכבר מצאתי הכל.. פליזזזזזזזזזז!!! העצירות הכי יפות תמצאו ושמו פה בפורום תודה למוצאים

Ruf Lil RusGal

New member
אפשר לשאול למה?XD

ו... הנה עצירה אם אתה מתעקש... את זאת לא נראה לי שיש לך... בכל מקרה זה גלעד סוסמן [או קאפשה יותר נכון...] על אופק קינג יפעת כרגע הם בחניאל אם זה משנה...

tomer172

New member
אני יודע שיש המוון..

פשוט אני מרגיש שמצאתי את כולם כבר.. וד"א אני מחפש תמונות של עצירות כי זה הפייבוריט שלי בציורים.. אני אוהב לצייר סוסים בעצירות. עוד משהו, מישהו פה מכיר את המשפט: "אדם נמדד לפי פרצופו בסלייד" (לא משפט אמיתי רק לצחוק..) חח אם כן.. יש לנו הרבה בארץ שנראים מצחיק בעצירות.. אני לא בא לרדת על מישהו חס-ושלום
הכל לצחוק !! מי שיודע על מה אני מדבר יכול לתת דוגמאות. (ושוב, הכל בצחוק אני לא בא לרדת על אף אחד יש לנו אנשים מדהימים בארץ ברכיבה)

tomer172

New member
קאפשה.. מוכר לי השם

נראה לי שהוא מכר לנו סוס בשם שימשון סוס יפייפה בצבע פלומינו גולד עם רעמה מרשימה ביותר

tomer172

New member
ותראו את התמונה הזאת

who whiz it בעצירה.. בן של topsail whiz האגדה..

Ruf Lil RusGal

New member
כן... סוס מדהים עם רעמה עוד יותר מדהימה...

אבל פחדן ולא נוח ברמות! אתה בא ללטף אותו בפרצוף הוא ישר קופץXD איזה חווה אתם? זה נכון שהוא נהפך לסוס טיולים?

tomer172

New member
לא האמת שלא..

הוא סוס בצפר עכשיו ולא הוא לא רזה אבל כן הוא פחדןןןן !! אבל כזה חמוד !! סוס מדהים באמת. הוא בחווה שלי באינטרה נעורים. אבל הוא יודע ת'עבודה.. סוס אחלה באמת

Ruf Lil RusGal

New member
כן... אני מכירה [אני בת חחח]

אני מגליל ים והוא היה אצלנו בתקופה שקאפשה היה לפני שהוא נמכר אליכם...

Ruf Lil RusGal

New member
אולי תעלה כמה מהציורים שלך?../images/Emo3.gif

הנה תמונה שנראית לי נחמדה לציור והסוס יצא קצת מצחיק... חחח

ram ram

New member
כן, יש כל מיני...

\-*~!~*-/בלי שמות\-*~!~*-/: יש מישהו [אפילו כמה..] שבכל עצירה מוצאים לשון החוצה..
מי שהו שעושה
עם היד.. כמה שמחייכים קדימה..
כאלה שנראים כדילו הם מכוונים ויורים על הגדר שאליה הם עוצרים..
... יש כל מיני... אני אסתכל שוב בתחרות לראות..

ram ram

New member
אממ... יש לי מלא מלא תמונות...

יש לך מייל ואני אשלח לך לשם.?

למעלה