תעזרו לי לבחור...!!!

• פותח הנושא LCX
  • פורסם בתאריך

LCX

New member
תעזרו לי לבחור...!!!

יש לי היתלבטות קשה בין כמה דגמים של אופניים... אני לא כל כך מבין ברכיבים הקטנים כמו בולם(שהוא רכיב חשוב!!!עלק קטן...)ומעצורים וכו'... אשמח לקבל את דעתו האישית של כל אחד ואחת מכם...(תדרגו את הזוגות...) (מצורף מסמך EXCEL ובו מפרט כל זוג וזוג...) תודה! לירן.

freestyle bmx

New member
לך על.....

לדעתי לך על הטיון כי: המעצורים פצצה (אין מה להששת לאחרים..) הבולם טוב ובכלל זו אחלה חבילה! בהצלחה!

stavmax

New member
בטח שאת sundance

תראה ... אתה מקבל בו בולם קדמי Duke XC שהוא אוכל בלי מלח את שאר הבולמים! גם הם יותר קלות... והשאלה היא אם איזה ברקסים זה בא?

LCX

New member
במקור הם...

באים עם דיסקים הידראולים...אבל לפי מה שביררתי עם המייבא הם מורידים אותם ושמים להם מעצורי פרסות...ולא ברור איזה סוג וגם לא ברור מה מחירם של האופניים, לכן אני לא בונה עליהם-יכול להיות שהם מאוווד יקרים!

LCX

New member
ה-K2 ירדו...נשארו שלושה...

איפה מומחי הפורום-שייעצו???

yoram232

New member
אני חייב לומר:

מעולם לא רכבתי עליהם,אבל שמעתי תשבוחות על כך שאין יותר מדי בעיות איתם,אם זה מדד אצלך. אצלי כן.

LCX

New member
זו הבעיה! אני לא מכיר אף אחד עם

החברה הזו בכלל...ואף אחד לא המליץ עליהם!

yoram232

New member
אתה יודע מה?

תן קצת נתונים,אני והחבר'ה הנחמדים פה ננסה בהתאם לתקציב והציפיות להמליץ על היצרן והדגם המתאים לך. אין לך מה להפסיד!

ofrab

New member
K2 -

החברה חדשה בארץ אז איך בדיוק אתה רוצה שימליצו לך? בכל אופן אפשר לחפש ברשת תגובות, לפי מה שאני קראתי על דגמים שונים של החברה אז רוכבים מאוד נהנים מהם. בכל מקרה גם לחנות בה קונים חשיבות רבה!!!!!

LCX

New member
אז ככה...

זה צריכים להיות אופני ז"ק שמתאימים לשטח ולכביש (בסיגנון תחרותי) התקציב בעיקרון הוא עד 5000 ש"ח ובינתיים אני מוצא בפחות מה שאני מחפש ומקסימום אני ישדרג מה שלא נראה לי...

למעלה