תעזרו לי חברים מתי ההופעה הקרובה של עמיר בתל אביב ?? ואיפה היא תהייה?? תודה רבה ..
ה השכונה הכי יפה 555 New member 30/11/09 #1 תעזרו לי חברים מתי ההופעה הקרובה של עמיר בתל אביב ?? ואיפה היא תהייה?? תודה רבה ..
א אתי Z New member 30/11/09 #2 ב 22.12 זאפה תל אביב טלפון 03-7674646 יש לפני זה הופעה באוניברסיטת תל אביב (16.12.09) אבל עוד אין פרטים מדויקים לגביה...
ב 22.12 זאפה תל אביב טלפון 03-7674646 יש לפני זה הופעה באוניברסיטת תל אביב (16.12.09) אבל עוד אין פרטים מדויקים לגביה...
E elad205 New member 2/12/09 #8 ההופעה באוניברסיטה הי ורד לאגודת הסטודנטים של האוניברסיטה אין שום מושג על ההופעה מי יכול לתת תשובה כיצד רוכשים כרטיסים?
ההופעה באוניברסיטה הי ורד לאגודת הסטודנטים של האוניברסיטה אין שום מושג על ההופעה מי יכול לתת תשובה כיצד רוכשים כרטיסים?
ה הגורר 98 New member 30/11/09 #4 מפרסמים ברדיו לב המדינה שעמיר בניון הצדיק מופיעה בבית מלון באילת ככחה הבנתי מהפרסום ברדיו ליותר פרטים בטח ורד יודעת זהו יום טוב לכולם
מפרסמים ברדיו לב המדינה שעמיר בניון הצדיק מופיעה בבית מלון באילת ככחה הבנתי מהפרסום ברדיו ליותר פרטים בטח ורד יודעת זהו יום טוב לכולם
L liron138 New member 1/12/09 #6 כן גם אני שמעתי על הופעה באילת... אבל שאלתי היא..האם זה הגיוניי מה שהבנתי..?!..האם באמת הוא יופיע במלון באילת..או במקום יותר מסודר..כלומר, כמו שהוא מופיע בצוותא, בזאפה וכדומה..?
כן גם אני שמעתי על הופעה באילת... אבל שאלתי היא..האם זה הגיוניי מה שהבנתי..?!..האם באמת הוא יופיע במלון באילת..או במקום יותר מסודר..כלומר, כמו שהוא מופיע בצוותא, בזאפה וכדומה..?