תעזרו לי ד-ח-ו-ף!!
שלום. שמי הוא מיטל.אני לומדת בכיתה ח. אנא קראו הכל היטב וענו לי ברצינות. זה ממש חשוב לי. תודה. יש לי המון דברים שמעצבנים אותי, גורמים לי לחשוב למה להתאבד, אבל תמיד יש משהו שמונע ממני לעשות אתזה, בגלל שאני חושבת על הדברים האהובים עליי ביותר בחיים. אני אעשה על עצמי הקדמה קצרה, וככה תוכלו להבין על מה אני מדברת.. אני רוכבת על סוסים, סוסים הם אהבת חיי.. בנוסף לסוסים, אני אוהבת חיות, מטפלת בהמון חתולים, ואני ממש נקשרת אליהם.. אני פעילה בעמותות לזכויות בע"ח, ואני גם צמחונית. אני שונאת פרחות, וביסודי לא היו לי ממש חברות אמת, ואם רבתי איתן, לא היו לי חברות בכלל. בגן הייתי מסתובבת לבד, וכשהבנות היו משחקות, היתה אחת ששיחקה "מלכה" והשאר היו המשרתות שלה, ואני הייתי סתם אחת בכלא, אני יודעת שזה נשמע לכם מטומטם, אבל אני לוקחת את זה ברצינות, זה גרם לי להרגיש נחותה ובכלל לא היו לי חברים בגן.. גם היום מצבי בלימודים הוא לא כל כך טוב, ובחברה יש לי חברות, אבל מחוץ לחברות שלי תמיד יהיו אנשים שירדו עליי ויצחקו עליי ויעליבו אותי. אני וההורים שלי כל הזמן רבים (בעיקר אני ואמא), כל הזמן היא צורחת עליי, סתם אפילו בלי סיבה. אין לי כח ללמוד, ואז אני מזניחה את הלימודים ועושה את עצמי לומדת. את השיעורים אני עושה בערב, לפני השינה. אני תמיד חושבת על המצב הבטחוני, חושבת מתי אני אמות (אני בטוחה שאני אמות בפיגוע) ואני לפעמים אף מתפללת שהיום הזה יתקרב. אחרי שאני חושבת על זה, אני חושבת למה לא כדאי לי למות, אני חושבת כמה שההורים שלי יבכו (אני ממש מדמיינת את זה), אני חושבת מה יחסר לי (המשפחה, החיות, הרכיבה, החברות) ואז אני עוברת למשהו אחר. כשאני חושבת על כל ההתעללות של החיות, אני מרגישה שאין לנו סיכויי הצלחה לשנות משהו בעולם, אנשים טחבו להם לראש כמה שבשר זה חשוב וכמה שבשר זה טעים, וגם יש לי ייסורים על זה שאני לא טבעונית. גם זה לפעמים, מניע אותי לחשוב על התאבדות. אני ממש שונאת פרחות, ולפעמים אני מרגישה כמה הן משתלטות על עולמי, אני מרגישה כמה אין לי מוצא, אף פעם לא יהיה לי חבר רציני (כי אני לא ממש מקובלת וכל הבנים רוצים רק בנות כאלה שלובשות כל הזמן ג´ינסים ומתאפרות וכו´ ובקיצור לדעתי הן פרחות גם לפי ההתנהגות שלהן), ושאם יהיה לי חבר, זה יסתיים מהר, כי אין בן שלדעתי מוכן לא להתנשק (כשהיה לי חבר, אפילו לא התנשקתי איתו על הלחי..וגם לא דיברנו בכלל, כי אני נורא ביישנית ותמיד דיברתי איתו רק באיסיקיו..). אני חושבת כמה שהלימודים שלי קשים, ואני ממש לא מצליחה לעמוד בעומס, והציונים שלי מתדרדרים ומתדרדרים, ואני רק בכיתה ח! אני תמיד מתעצבנת על אנשים, ואני בוכה כל הזמן על כל דבר קטן כי אח שלי הכה אותי מאז שאני קטנה וגם אמא שלי נתנה לי סטירות וממש רבנו כל הזמן. עכשיו כבר למדתי איך לא לבכות במצבים מסויימים, אבל בבית אני תמיד בוכה, ממש כל הזמן. בנוסף לכל הדברים הללו, יש עוד מספר דברים שאני תמיד שונאת את עצמי עליהם. אני עדיין מחטטת באף אני כוססת ציפורניים ובגלל שכבר אין לי ציפורניים לכסוס התחלתי לפני איזה שנתיים גם ברגל ועכשיו יש לי איזה 5 ציפורניים חודרניות קשות, הלכתי כבר לפני שנה לטיפולים, אבל הציפורן חוזרת שוב וחוזרת וחוזרת למרות שאני כבר לא כוססת ברגליים, ושמעתי כבר על רופאים שעשו לבנות טיפולים על ציפורניים חודרניות שנותנים זריקה כואבתתת ולפעמים היא בכלל לא עוזרת.. אני נוראא שעירה, ואני לא מוכנה לסבול כאב של הסרת שיער בשעווה (כבר עשיתי את זה פעם). למרות שאני משדלת את עצמי לא להתחקות אחרי כל הרזון הזה שאומרים שהוא "יפה", ני תמיד חושבת כמה שאני "שמנה" ואמא שלי גם כל הזמן בדיאטה ואומרת לי מדי פעם שהשמנתי.. יש לי דרך מצויינת וזמינה תמיד להתאבד, ואני תמיד מוכנה להתאבד, בגלל שאני גרה בבניין ואני גרה בקומה גבוהה (בואו נגיד שזה מעל קומה 10).. בבקשה תעזרו לי!!!! מיטל