תעזרו לי דחוף אני מירושלים ואני מתה לקנות פוסטר של סקעת איפה אפשר להשיג????????????????
ש שירה 99 New member 26/2/06 #1 תעזרו לי דחוף אני מירושלים ואני מתה לקנות פוסטר של סקעת איפה אפשר להשיג????????????????
ל לאו14 New member 26/2/06 #3 באמת למה לא??../images/Emo141.gif מאין מקום מסויים שקונים בו פוסטרים שלא.. פשוט יש בעיתונים כמו "ראש 1" ו "מעריב לנוער" פעם בכמה זמן.. פעם הבאה שרשרי..עשי טובה!!
באמת למה לא??../images/Emo141.gif מאין מקום מסויים שקונים בו פוסטרים שלא.. פשוט יש בעיתונים כמו "ראש 1" ו "מעריב לנוער" פעם בכמה זמן.. פעם הבאה שרשרי..עשי טובה!!
S shahar s New member 27/2/06 #4 ../images/Emo12.gif../images/Emo150.gif פוסטר של סקעת... אממ.. זה קצת חשאי.. אני לא בטוחה שאפשר לספר לכל אחת ואחד הרי אם היינו מספרים לכל אחד שבא ורוצה זה לא היה כל כך סודי נכון? סתם צחוקים איתך מותק. ליאור המתוקה סיפקה לך תשובה.. פעם הבאה
../images/Emo12.gif../images/Emo150.gif פוסטר של סקעת... אממ.. זה קצת חשאי.. אני לא בטוחה שאפשר לספר לכל אחת ואחד הרי אם היינו מספרים לכל אחד שבא ורוצה זה לא היה כל כך סודי נכון? סתם צחוקים איתך מותק. ליאור המתוקה סיפקה לך תשובה.. פעם הבאה