תעזרו לי בחיית...

שםאחר

New member
תעזרו לי בחיית...

מישהו שמע על ה"דבר" הזה : dj´s project - vision of love

trancelover

New member
יש חוק שאומר..

´אל תזכיר א המילה "דיג´י" לשב.. בפורום
´

gpeles

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חלאס לריב פחחחחחחחחחחחחחחח

MidNight Flame

New member
פחחחח די עידן! ../images/Emo13.gif ולך שםאחר...

המילה DJ שייכת לעיתים רחוקות לתעשיית הפסיכודאלי... מה שאתה מחפש לדעתי שייך לפורום מוזיקה אלקטרונית.

trancelover

New member
היא לא שייכת.. פשוט מי שבא..

לשים "לנגן לך ת´מוסיקה" בדר"כ מכונה דיג´י פחחחחחחחחחח אבל בשפת אנשי הטטראנס הביטוי לא נמצאא, ישננם תחליפלים שימומששיים חחחח לא הייתי קורא ל-קוסמה "דיג´י קוסמה" כמו אחרים.. זה מעליב פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

trancelover

New member
יש גם חוק שאומר..

´אם הפרת חוק (!): לא נשכח לא נסלח ! ´ אז יאלה זדיין פחח

שםאחר

New member
../images/Emo6.gif מצטער אנשים

תאמינו לי שגם אני לא חולה על מוזיקה אלקטרונית אני טיפוס יותר של skazi ואסטרל ..............

MidNight Flame

New member
המממ...

לא יודע... יש המון שאני אוהב ואני הולך לפי אומנים... הראשון שעולה לי על הראש זה: Dual Head Vs. Wrecked Machines - Which One

Tsuyoshi

New member
קבל כמה- גם לילה גם בוקר

-JUNO REACTOR - SWAMP THING -ל- TSUYOSHI לא חסר....Psycle Frequency, KIBA -PIXEL - BLACK IN BLACK OUT -Echotek - Somophonic -Cosma - Out Of Range (Son Kite Remix) -טראק הממוטות - THE STONE GIVER (טראק של חבר, אבל ברמה הכי גבוה היום שהטראנס יכול להגיע אליו) הטראק -הטראק הראשון בדיסק סקור של טים שולדט...זה עם הטלויזיה והעניינים - PSYDROP - crystal vision -Quirk - Dimension Disco וואלה יש עוד הרבה אבל אלה כמה שעלו לי עכשיו... ~וכמובן שיהיו כאלה שבטח לא יסכימו איתי על כמה~

Tsuyoshi

New member
ת´אמת אני רואה

שבוקר כמעט ולא שמתי אבל לא נורא... וגם רציתי להוסיף עוד טראק:: SURIA - BLUE FACES

ELior

New member
הינה כמה.....

Domi Pastor - Cada Dia 01 - Dark Soho - The New Age Cosma - Saffi smoke a lot 01 Millenium Light - Millenium Light 02 Zorba - The Deep Mino - Capsulated Mr Peculiar - What Is Real? space buddha - Vacuum mass space buddha - space floating

trancelover

New member
מהמצחיקקקקקקקקק

SKAZI ASTRAL PROJECTION בשיא אם זה לא רמה, אז בוא תביא לי ת´אומני רמה שלך פחח

trancelover

New member
יש ל2 ההרכבים האלה

את בין היציאות הכי חזקות שיש לטראנס לאסטרל פרוג´קשן בכלללללללללללללללללללל יש או יותר נכון היתה.. השפעה עצומה על כל מה שקשור ב

למעלה