תעזרו לי בבקשה..!!

מני47

New member
תעזרו לי בבקשה..!!

יש לי שאלה אחת: כשאני אומר את המילה שכול מה זה אומר לכם? תגידו לי כמה מילים בבקשה..!!!!

דר אר

New member
שכול זה...

שכול זה הקושי שבנשימה שכול זה הכאב שבלב שכול זה הקושי לקום בבוקר שכול הוא העצב שבשמחה שכול זה הזיכרון שאיתך שכל זה ואני ואתה זה כולנו שכול זה הכאב בלאבד אדם אהוב שכול הוא השאלה למה? שכול הוא אובדן האמונה שכול הוא גילוי חוסר הצדק בעולם שכול הוא העבר ההווה והעתיד שכול זה אני ואתה זה כולנו שכול הוא החור השחור שבנשמה שכול הוא הראי של חיינו שכול זה הגשם היורד בחוץ והבדידות שבפנים שכול הוא בחיבוק שלא נחבק עוד שכול הוא רעידת האדמה של חיינו שכול הוא הדבר הקבוע ביותר שנותר לנו שכול זה אני ואתה זה כולנו שכול הוא משפחה שכול הוא ילד יתום ויחיד שכול הוא הסכין החדה שבבטן שכול הוא מה שאנו מותירים מאחורינו שכול זה אני ואתה זה כולנו שכול הוא הכאב שמתוכו אנו נולדים מחדש ולומדים לכאוב ולאהוב מחדש לומדים איך לחיות עם הזיכרון ולא בתוכו להגדיר שכול, כמוהו להגדיר אהבה עם מרכיב סופי וניצחי בתוכה.

birka

New member
וואי.. לדר-אר...

יש לי ליניקים מסודרים על המסך... ובטעות לחצתי על הלינק של הפורום לפני כמה שעות... ונתקעה לי השורה- "הקושי שבנשימה"- ואני כבר כמה שעות באמת לא מצליחה לנשום. זה ממש מדהים מה שנכתב... אני מקווה להתחיל להבין את הבית האחרון מתישהו...:+/ שבוע טוב! ריקי.

24 ברבלה

New member
../images/Emo45.gif אהבתי

וגם לי נעצרה הנשימה. היום קמתי.. ישר לתוך התמונה של הלוויה בראש שלי. נכנסתי להתקלח פתאום ראיתי שחור כמעט התעלפתי, זה מעולם לא קרה לי. יצאתי מהר החוצה והקאתי את נשמתי... סוג של התחלת שבוע חדש... אני כל היום עסוקה בלהדחיק וכשזה מגיע, זה פשוט מכה בי חזק. בכל אופן ההגדרות שלך והכתיבה שלך על שכול קלעו בול לתחושה האישית שלי...

דר אר

New member
תודה לכן

אני שולחת לשתיכן נשימה עמוקה וגדולה, של אויר נקי וצח נשימה מחבקת מלאה בתקווה. ותקווה היא תפילתי, כי מתוך הכאב שעוטף אותנו ומערפל את האופק, נמצא את הכוחות, ובעיקר את הרצון והאמונה, להיוולד מחדש אני איתכן. עדיין איני נושמת כפי שנשמתי, מאז שהוא נפל, קשה יותר לאויר להיכנס פנימה לדעת שאיני לבד, קצת מקל על הנשימה אבל קשה ביותר לדעת כי ישנן עוד נשמות כאובות... תודה

אורי_ח

New member
מדהים, מדהים ש...

אחרי כ"כ הרבה שנים אני יכול לומר "מדהים" על ניסיון להגדיר שכול, כאילו שאפשר בכלל להגדיר בשלמות דבר שאי השלמות היא היא המטביעה בו חותם של קבע. מדהים ומרגש.

למעלה