תעזרו לי בבקשה

ran81993

New member
תעזרו לי בבקשה

התחלתי עם יובנטוס ואני לא יודע עם להשאיר את אותו סגל או לקנות גם רכש מי שמכיר את יובה שיגיד לי איזה רכש כדי לי לקנות בבקשה

SiC

New member
אתה ממש לא חייב

לעשות שום רכש... הסגל של יובה הוא מהחזקים במשחק. אין להם עמדה חלשה. אם אתה רוצה רכש אולי כדאי לך לקנות שחקנים צעירים ולגדל אותם. אני אוהב לשחקם עם קשר התקפי וזאת אולי הנק' החלשה של יובה (וגם לא ממש חלשה כי דל פיירו יכול לשחק שם לא רע)

ran81993

New member
ההגנה של יובה לא כל כך טובה

במשחק קנבארו לא כל כך טוב וגם כל ההגנה לא משו איזה רכש הגנה כדי לקנות ואיזה לשים בהרכב מהסגל של יובה

sok777

New member
קנבארו כן טוב..

אני גם כרגע עם יובה. אני עונה שניה. עונה ראשונה סיימתי 3 בליגה אחרי שהייתי ראשון ושני רוב שלבי העונה.. עפתי ברבע-גמר ליגת האלופות. זכיתי בסופר קאפ של הליגה ובגביע הליגה.. בעונה הראשונה קניתי את- טונקאי הטורקי, שניידר ההולנדי ושולץ הגרמני. כולם קניה טובה רק עדיף לוותר על שולץ [מגן שמאלי] כי שכחתי שיש איזה אחד סוס, צ'ליני או משהו כזה שהוא מתחיל ביובנטוס עד גיל 20.. אל תקנה שום הגנה! אולי בלם במקום הגאנצ'ילה הזה.. או איך שלא קוראים לו
ומכרתי בעונה הראשונה את- אוליברה, זלאיטה וקובאצ'.

ran81993

New member
צליני לא כל כך טוב

1. freddy gurien מתאים לרמה של יובה ולהיות אצלם בפותח? 2. איזה מערך הכי מתאים ליובה?

xhka

New member
חחחח עלק לא טוב...

הבאתי את המוכשר הזה לברצלונה והוא היה אחד הסוסים מכרתי אותו אפילו לצלסי תמורת סכום גבוהה שאני לא זוכר.. שחקן גדול אני אומר אולי השחקן אם הכי הרבה פונטציאל בתפקיד שלו במשחק....

ran81993

New member
בעונה הראשונה צ'ליני לא משהו

אבל בעונה השנייה הוא נהייה תותח למרות שהוא כמעט לא שיחק אצלי

למעלה