תעזרו לי בבקשה

תעזרו לי בבקשה

ביום חמישי, קיבלתי בבסיס את התקף האפילפסיה הראשון שלי. לפני כן הייתי אדם בריא לחלוטין, אני בת 19 וחצי. אין ביכולתי לתאר את רמת האכזבה שלי מגופי, אני מרגישה שהוא פשוט בגד בי. מיום חמישי עד היום בצהריים הייתי מאושפזת באיכילוב, והתחלתי טיפול בלמיקטל. אני עדיין מבועתת מכל צעד שאני עושה, מפחדת שוב לחוות את השאט דאון הגופני שחוויתי שנית. מפחדת להתקלח לבד. אנשים שחוו זאת, תעזרו לי בבקשה. אני לא יודעת מה לעשות אני יודעת שעליי לחיות עם זה כעת, קשה לי מאוד...

r216

New member
אותו דבר אצלי...

ההתקף הראשון שלי גם היה בצבא, אין לך מה להתאכזב מעצמך, להפך רק ללמוד על עצמך.. אני אשמח לענות לך על הכל במסרים.

mori17

New member
אמממ

נשמע טיפה הזוי אבל זה אמיתי....התעלפתי לפני שנתיים ליד בצפר בתחילת היום ככה שתבינו שכל העולם היה סביבי,ככה הבנתי מחברה שלי והיועצת ומהעיניים של האנשים והשאלות אם אני בסדר...באמבולנס לא נבהלתי ואפילו חייכתי טוב זה בטח בגלל שראיתי את היועצת שהיא כזו חמודההה
זה עבר בסדר עם פציעה בפה אבל עבר ברוך ה' =] הפעם השנייה שהתעלפתי היתה קצת מפחידה הייתי לבד בעיר אחרת ואין לי מושג איך זה קרה פתאום התעלפתי ועוד התעלפתי ליד אתר בניה שליד זה הכביש גרוע מאוד וזה היה עוד יותר מפחיד! כשהתעוררתי נבהלתי נורא והלכתי בסוף לאוטובוס ונבהלתי נורא אבל זה עבר לי אחרי יום. רק אחרי הפעם השנייה קצת פחדתי ללכת לעיר לבד וההורים בכלל הלחיצו אותי אבל זה עבר לי אחרי שבועיים פשוט כי הבנתי שאני חייבת להתקדם ולא לחיות בפחד מהגוף שלי.......לחשוב חיובי עד כמה שאפשר
מורי

החיים יחזרו בהדרגה למסלולם...

קחי את הזמן שלך לעכל את מה שחווית,לכל אחד מאיתנו דרך אחרת להתמודדות עם הלם. נסי לא לתת לפחד לשנות לך את החיים,קיבלת סוג של תרופה שנחשבת למאוד יעילה (אולי הסבירו לך שיש סיכוי גבוה שבעזרת הלמיקטל את תנהלי חיים רגילים לחלוטין)טופלת במקום מעולה. עם כל הקושי שבדבר,השתדלי להסתכל על הדברים החיוביים ובטח יש הרבה כאלה... אני מקווה שיש לך רשת תמיכה שעוטפת ומחבקת אותך אם הפורום יכול לעזור לך באיזושהי דרך מעבר לחיבוק גדול ומבין-כתבי בבקשה. שלך, דינה.

שלום המחשמלת

הבת שלי קיבלה התקף בגיל 15 התקף שני בגיל 16 העלנו מינון ומאז אין , כיום בת 19 ומשרתת בצבא ולוקחת למיקטל. חים כרגיל מלבד הקפדה על שינה , ובריכה בחוקים מיוחדים. מירב הסיכויים שזה יהיה ההתקף האחרון. ברור שבהתחלה יש חשש, את לומדת את מצבך החדש, אבל הביטחון יחזור. תקחי כדורים והכול יהיה בסדר. מענין אותי איזה מינון תרופה נתנו לך? איזה סוג אפילפסיה אובחן? היו סיבות מיוחדות להתעוררות ההתקף כמו חוסר שינה?

גם אצלי זה קרה...

פחדתי מכל דבר, מכל צעד, כל הזמן חשבתי על זה, אבל זה יעבור, אל תדאגי...

ruthty

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב

אני מבינה שעברת תראומה קשה ועד שתעכלי מה קורה לך זה יקח זמן אני מאוד מקווה שיש לך תמיכה מחברה או חבר בימים אלו ואם לא אז אני לצדך שלחי מסר מתי שאת רוצה . המחשמלת אל תתני לפחד להשטלת עליך כדי שבעזרת השם תוכלי להתאזן הקפידי בענין הכדורים כדי שגופך התאזן הרבי לשתות מים 2 בקבוקי ליטר ליום הכל יחזור לאט לאט למקומו אל תשני את חיי היום יום ברגע שתחזרי לשיגרה יהיה לך קל יותר להתמודד נכון שאם מקבלים התקף זה מאוד מפחיד אבל אין מה לעשות אלה להתמודד עם המציאות זה קשה לא קל אבל אני מאמינה שאת חזקה ושוב אני חוזרת מתי שאת מרגישה צורך בעזרה אני פה מקווה שעזרתי לך ושיהיה לך יום יפה וטוב

תודה לכולכם

רציתי להודות לכל אחד ואחת מכם/ן אנשים, אני לא מאמינה וזה כ"כ טוב לשמוע שיש עוד אנשים כמוני ושאני לא עוברת את זה לבד... תודה רבה גם לך דינה רשף, על זה שאת מנהלת אתר זה, קצת הוצאתם אותי מהבאסה .. תודה.!!!

למחשמלת

ניזכרתי, לאנשים מסוימים חלק מתופעות שלאחר ההתקף יש דיכאון של כמה ימים, לכן זה יכול להסביר את הקושי שלך.

מסודי17

New member
הדבר החשוב ביותר

הוא שמירב הסיכויים שהכדורים יעזרו לך וההתקפים יותר לא יחזרו , פשוט תגידי תודה שיש כיום רפואה מתקדמת שהצליחה למצוא מרפא לאפילפסיה , לפחות לזאת שהיא לא חמורה וכרונית (מספר התקפים בכל יום) . בהתחשב במחלות האחרות ש"מוצעות" בשוק , לפחות לזאת יש מרפא

dragon4u

New member
המחשמלת היקרה

אני כיום בן 36 ,את ההתקף הראשון חוויתי בגיל 17 כשישבתי לתומי מול המחשב. שום דבר לא מכין אותך להתקף הראשון, אבל אם זאת נחמה עבורך, מאז קיבלתי "רק" עוד 3 התקפים במשך תקופה של 19 שנים. לכל אחד מאיתנו פה בפורום זה אחר. כל אחד לוקח תרופות אחרות ואי אפשר לעשות השוואות בכל תחום מלבד התחושה האישית. אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות לך. נ.ב. אני הייתי על למיקטל ועברתי לטגרטול.

למעלה