תעזרו לי בבקשה!

erez424

New member
תעזרו לי בבקשה!

אני לא יודע מאיפה מורידים או איך מורידים צלילים לקיובס שלי, יש לי כמה ערכות של צלילים שלא מעניינים אותי בכלל אבל אני רוצה משהו חדש, אני מחפש גיטרות, חליל, תופים וכל מיני אפקטים, אז אם מישהו יכול לעזור לי ולומר לי מאיפה ואיך אני מוריד או משיג אז אני אודה לו מאוד!!

nakniki

New member
כנס

אחי פה לא מדברים על הורדות או דברים לא חוקיים,אז בשביל שלא ימחקו לך את ההודעה תדבר ב"איפה משיגים או קונים?" בכל אופן זה לינק לאתר שמסקר את כל הפלאגינים. http://www.kvraudio.com/ אישית אני ממליץ לך על חברה הזאת www.nativeinstruments.com

erez424

New member
איך אני מוריד?

נכנסתי לשניהם אבל יש שם רק מידע על כל העניינים ומה אני עושה עם זה הולך ומחפש את השמות האלה בקאזה ואימיול? או שאולי שם אפשר להוריד צלילים ואני פשוט לא יודע איך?

erez424

New member
איזה קישורים?

אחי אין לי מושג על איזה קישורים אתה מדבר אני באמת לא מבין בזה כל כך אבל אם תסביר לי על איזה קישורים דיברת זה יהיה מצויין אני יסתדר לא צריך להסביר יותר מידי אני קולט מהר...אני פשוט חדש רצח בעסק

HeavenlyB

New member
אוקיי

בראש העמוד הזה, עליו אתה מסתכל כרגע, יש פס כחול ועליו מילים בצבע לבן. אחת המילים בשורה הזאת היא "קישורים". כשתלחץ עליה, יפתח דף עם רשימת אתרי אינטרנט שקשורים בצורה כלשהיא לקיובייס. חלקם מובילים לאתרים שמספקים תוספים של סאונדים לקיובייס. בהצלחה וחג שמח

erez424

New member
איך זה עובד?

נכנסתי לקישורים ונכנסתי לסמפלים/סאונדים/ וכל מיני כאלה יש שם קישור כזה....ולא הבנתי כלום הכל בתשלום ואין מה להוריד אז מה אני עושה עם זה בדיוק?

nakniki

New member
אחי תקרא מה שכותבים לך

פה לא מדברים על הורדות כי זה לא חוקי,אם אתה הולך לקנות את זה או להוריד תשאיר את זה בינך לבין עצמך. חבל ימחקו לך את כל השאלות. קיבלת את המידע על התוכנות...תתמודד

erez424

New member
טוב מה אתה מתרגש

כל פעם שאני אכתוב פה להוריד אתה תתרגש ותיקח את זה כל כך קשה? שימחקו לי את כל ההודעות מה קרה לא יחרב עולמי , אני לא מכור כמוך אל תדאג אחי, הבנתי את הקטע עם ההורדות ושימחקו מה שהם רוצים , רק שיהיה להם לבריאות, אני את שלי אכתוב, חג שמח!!

HeavenlyB

New member
או משלם, או מחפש תוכנות חינמיות

יש הכל בקישורים. פשוט צריך לבדוק את כולם עד שאתה מוצא מה שרצית.

למעלה