תעזרו לי בבקשה..

Just a Woman

New member
תעזרו לי בבקשה..

קוראים לי ליהי ואני מת"א,בת 17.5 יש לי חבר בן 18.5 אנחנו חברים כבר 4 חודשים.. כולם מכירים אותנו כ"הזוג המושלם" והנצחי,וכך באמת זה היה.. אבל לפני כמה ימים משהו קרה.. הוא תמיד התייחס אלי בצורה הכי יפה שאפשר ואמר כמה הוא אוהב אותי ורוצה לחיות כל יום כל היום איתי.. וכך היה.. אבל השבוע הוא קיבל גימלים מהצבא והיינו יחד שבוע שלם ברציפות.. עד היום הרביעי הכל היה מושלם כמו תמיד..לקראת היום החמישי התחלנו לריב על הדברים הכי קטנים והכל השתבש,הכל נהיה פחות מיוחד פחות חשוב ויותר מרגיז..אתמול הוא דיבר איתי על זה ואמר שהדברים שהיינו עושים מהנאה כמו להתקלח יחד וכו' הפכו לדבר רגיל ושיגרתי ולא הכי מיוחד..זה פגע בי מאוד. הוא אמר,ואני מניחה שבצדק,שאין מצב ששני אנשים יהיו יחד כל כך הרבה זמן למשך 24 שעות כל יום.. הכל השתנה..אני גרמתי לבנאדם שכל כך אהב אותי בצורה שאף אחד אחר לא אהב שימאס לו.. אני פוחדת שמה שהיה לנו נהרס ולא יחזור.. בבקשה תעזרו לי.. תודה..

הי מותק.הנסה לעזור

תראי חומד.מבחינה מסוימת הוא צודק.כי הוא כבר התרגל לזה שאתם תמיד עושים את זה.ואין משו חדש ומיוחד שמגרה אותו.לדעתי את צריכה להוריד פרופיל...לתת לו את הגירוי הזה שאת לא כך רוצה לעשות מקלחת...וכדומה.שזה לא ימאס לו.זה כמו לאכול כל היום גלידה..בסוף יוצא מאף.מקוה שעזרתי במעט.בהצלחה.ותהנו לכם....

sidi

New member
תשנו שיגרה

תנסו ותעשו דברים חדשים מארוחה רומנטית במקום מיוחד או מסעדה מיוחדת ועד כל מה שעולה לך בראש.

ניקולי

New member
תראי

כמו שנאמרו כאן דברים ואני דיי מסכימה איתם ...... ידוע לך ששיגרה באמת לעיתים משעממת.. ולא תמיד מה שעושים בכל יום הופך להיות מענין וכיפי.... הייתי אומרת שאת הנעשה אין להשיב אך ניתן לתקן את העתיד... נכון, הוא אמר לך דברים שפגעו בך ומן הסתם השתדלת שיהיה נחמד בכל הימים הללו שבלתם יחד.. הוא לא היה צריך להגיד לך דברים בצורה שאמר אלא לנסות הוא בעצמו לשנות תענוגות ביום יום שהייתם יחד. כשזוג נמצא יחד יום יום סביר להניח שתהיינה לו חילוקי דעות וויכוחים למינהם, הרי שאנחנו לא מצפים מבני זוגנו שיהיה כמו בול עץ ויעשה תמיד את מה שאנחנו רוצים אחרת ... באמת החיים יהיו משעממים. 24 שעות זה באמת הרבה זמן להיות ביחד, הרי שביום יום יש לנו תעסוקה, עבודה, צבא, וכו'.. כך כשנפגשים יש תמיד על מה לדבר..... מה לעשות ביחד, איפה להתפנק, ולפנק.... בקיצור יותר מענין מאשר 24 שעות ביחד.. בורידים של אחד בשניה... אל תדאגי.. תני לזה זמן..אל תלחצי עליו.. ואולי תעשי לך הפוגה קלה.. הפגשי איתו כעת פחות.. וכל זאת ע"מ להחזיר את טעם הגעגוע לימים שהיו לפני השבוע הזה.... יהיה בסדר בלי לחץ... ואם הוא אוהב אותך באמת הוא ימשיך לאהוב אותך ועבורו לא תהיה שום משמעות קיצונית לגבי השבוע שעבר..

היי ליהי..

את עדיין צעירה מותק. מה קורה לך?! אלוהים ישמור, אפשר לחשוב.. - תגידי לו שיילך לחפש מישהי מגעילה כמוהו. הוא לא מעריך את הזמן שאת מקדישה למענו וטוען שנמאס לו. וואלה יופי.. -חבל לך על הזמן מתוקה, תחפשי מישהו חמוד שיעריך אותך יותר, את שווה יותר כפרה..

היי ליהי..

את עדיין צעירה מותק. מה קורה לך?! אלוהים ישמור, אפשר לחשוב.. - תגידי לו שיילך לחפש מישהי מגעילה כמוהו. הוא לא מעריך את הזמן שאת מקדישה למענו וטוען שנמאס לו. וואלה יופי.. -חבל לך על הזמן מתוקה, תחפשי מישהו חמוד שיעריך אותך יותר, את שווה יותר כפרה..

היי ליהי..

למעלה