תעזרו לי בבקשה!!!!

שאלה ל - •°• Gil The King •°•

מצטערת שאני לא יודעת איך קוראים לך ...חחח
אבל יש לי שאלה - נכון שמת תמונה של אורלנדו'ש יורד במדרגות עם בגד ים אדום כזה ? את יודעת במקרה ממתי התמונה ? אם היא מהמזמן האחרון ? .... תודה

karin byrne

New member
התמונה די חדשה...

זו תמונת פפראצי...חחחח...זה כשהוא היה בים...זה לא מזמן...

Sweet 6teen

New member
חחחחחחח...... אהבתי!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמא'לה!
(חח, כן זה ניצלו"ש
)... יש לי עוד מעט מבחן מועד ב' במתמטיקה
לאאאא רוצהה
חחחח אני מקווה שילך לי טוב...
*מחזיקה אצבעות ומתפללת*
(הסמיילי מתפלל לאלוהים..) התעוררתי ממש מוקדם (אני אמורה להיות בבית ספר ב-13:00) נראה לי מרוב עצבים.... חחחח... אבל לא נורא כשאני אחזור אני כבר אהיה מאחורי כל זה
אז.... רק רציתי להגיד לכן שאני מתה עליכן
ורק להיכנס לפורום מחזק אותי ואני יודעת שיהיה טוב
זהו יקירותיי.. (ויקירי
יש לנו בנים בכלל...
) אני הולכת להתקלח וללמוד עוד טיפה עד שאני אצטרך לצאת... נשיקווות
(או יופי, מתוך 1,000 שירים המחשב שלי בחר עכשיו את 'טיפת מזל' ממש מנחם...
)

Michal Bloom

New member
|כלנית../images/Emo50.gif!|../images/Emo70.gif.....

נשמה
.....
... הלואי שתצליחי
|נשיקות|

SnoopyElf

New member
איך היה לך?????????

אני אקבל בין 75 ל80, שזה לא שיפור ענק מה72 הקודם, אבל לפחות באנגלית קיבלתי ציון טוב!

Sweet 6teen

New member
דבר ראשון תודה לכולכן!! עכשיו לענבר

אני מקווה לקבל בין 90 למאה... אבל אני עושה רק 3 יח' ככה שסיימתי עם מתמטיקה השנה!! או האושר! :) עשירתי רק את יח' 2! גאד זה היה נורא...אבל יותר קל מפעם קודמת! עכשיו נשאר רק לנשום אוויר ולחכות לתוצאות באוגוסט. גם 80 זה מעולה! כמה יח' את עושה?! ובאנגלית? כמה יח'? מה הציון?! :)

SnoopyElf

New member
5 אנגלית ו5 טומטומטיקה...

לפי החישוב של הציון במועד א' הסופי במתמטיקה (כולל 3 יחידות משנה שעברה) יוצא 83, ובאנגלית קיבלתי 93 ציון בחינה ו90 מגן. וכן, אני מפגרת ואני ניגשת ביום חמישי למועד ב'. אני רוצה 100!

Sweet 6teen

New member
מה?!

וואוו זה מעולה!! *מתכווצת בכיסא ומסתכלת לבדוק שלא רואים אותי* חחחחח אני 3 מתמטיקה ו-5 אנגלית... אני מקווה לטוב... וואי את תלמידה טובה!! האמת כולן פה כאלה, אני דיי מתביישת חחח.. :)

נטלי007

New member
אני???? תלמידה טובה??

אפילו לא מתקרב לזה.. הממוצע של 77.5 ואין לי 100 בכלל בתעודה הציון הכי גבוה והיחידי שלי זה 90 ... בספורט... למרות שאני לא יודעת לרוץ.. השגתי תציון הזה ע"י התחנפות במשך כל השנה..
ובהתנהגות בכלל הרוב א ב.... אני הכבשה השחורה של המשפחה שלי שכולם גאונים.. ומיכל יכולה להעיד!!! היא וכל הדודות שלי אומרות שיש לי נשמה של בלונדינית יש לנו במשפחה שני מורים לטומטומטיקה כל הדודים סיימו בהצטיינות תלימודים...ויש להם ציון טובים ואבא שלי אין מה לדבר.. זה גאון... ורק אני כישלון
*תתביישי לך נטלי... בושה לך*
כשראיתי תציון שלכם בתעודות התביישתי לכתוב את שלי...
איזה כיף לדעת שאני לא היחידה

SnoopyElf

New member
We love you, Natali!

סתם סתם... את באמת לא היחידה... אני כישלון טוטאלי. הבגרות שלי הולכת להראות נורא, 70 אחרי 70... לפחות אין לי אף נכשל! עד כה הציון הסופי שלי הוא הכי נמוך בהסטוריה: 82, אבל עוד לא קיבלתי תוצאות סופיות של פיזיקה, מתמטיקה וספרות... שלושת אלה יורידו לי את הממוצע לקרשים! ולך יש עוד זמן, שבי ותשקיעי קצת (מה שאני לא עשיתי מעולם...) ואני בטוחה שכשתגיעי לבגרויות - תוציאי 80 ומעלה בהכל!

למעלה