תעזרו לי בבקשה

Foxy Ferrari

New member
תעזרו לי בבקשה

אני וחבר שלי ביחד כבר שנתיים וחצי. בעוד כחודש יש לו יומולדת 19 ואני רוצה להפתיע אותו במשהו מקורי ומיוחד... אז אם יש לכם רעיונות למתנה מיוחדת או הפתעה מקורית, ספרו לי עליהם בבקשה.... כל רעיון יתקבל בברכה.... תודה מראש!

יש לי יש לי יש לי...../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

ביום של היומולדת שלו תגידי לו לבוא אלייך הביתה ואז על הדלת תכתבי לו מעטפה להכנס ואז שהוא הכנס שימי לו עוד מעטפה על השולחן ליד איזה נר חביב או פרחים ותגידי לו להמשיך למעטפה הבאה עד לחדר שלך ככה ושם תחכי לו עם ארוחה רומנטית לאור נרות או לאור הירח אם זה במרפסת חחחח חחחח סתם סתם רעיון עזבו אני מושפעת מסרטים חחחחחחחחחחחחחחח בואנה אני מסטולה

כןןןןןןןן ... מוזר ביותר!!!!

ואיזה רעיונות יש לךךךך!!!!!! מה נראה לך!?!?!?!?!?! מישהו בכלל יעשה את זה..?! חחחחח... טוב נו, אולי כן.... שמעי משהו, אני צריכה לדבר איתך!!!

בשלולית

New member
אני דיי חדשה כאן.. אבל יש לי רעיון

בשבילך... אני וחבר שלי נפרדנו לפני 4 שבועות... לפני 3 חודשים בדיוק הייתה לו יומולדת.. 18 עשיתי לו לדעתי מתנה ממש מקורית... אני לא אפרט עד הסוף אני אתן לך דוגמאות ותגידי אם זה בכלל מעניין אותך.. קראתי לזה מתנת משהו משהו. משהו חם - כובע צמר משהו מתוק - שוקולד משהו סקסי - חוטיני משהו למזל - חמסה משהו ריחני - סבונים בצורת לבבות וכו' וכו' וכו'.... יש לי כל מיני הצעות... תגידי אם זה נראה לך... זה יצא מתנה מממממש מממממש מממממש מושקעת!! הוא נורא אהב את זה!! הקטע שזה עלה לי בסביבות ה200 שקל... ואת יכולה לעשות כל "משהו" שרק עולה לך לראש... זה יכול להיות אינסופי!

asi man

New member
לא זוכר..הצגת את עצמך?

את לא מעורבת בפורום...אני לא נאכל אותך חחחח תהיי יותר מעורבת

asi man

New member
חח איזה מוזר זה

שאת אומרת "עולה לי"ב" את יאניקית! הכרתי אותך בתור אחת כזאת ואת תישארי ככה לנצח! וזהו! חחחחחחחחחחח

../images/Emo6.gif חח זה באמת מוזררר...

אוףףףףף אני לא רוצה י"ב !!!!!
רק עוד שנה אחתתת.. ואזזזזז... אין יותר לימודים!!! זה עצוב!!!
י"בניקים- איך זה שאתם לא עצובים שאתם לא לומדים יותר?! אין בית ספר! אין מורות! אין שיעורים! אני לא יכולהההה בלי זהההה!!!!

asi man

New member
חחחח האמת....

עד כמה שחלק מהשיעורים היו מתישים זה יהיה חסר... אנחנו לא עצובים כי רק יצאנו לחופש...אני חושב שנתחיל להרגיש את זה באמת כשכולם יחזרו לבית ספר ואנחנו לא...כאילו,מוזר,אין יותר דה שליט

miniii

New member
כן...

הסיום עצוב אל גם שמח:) כל תקופה והייחוד שלה,לא הייתי רוצה להשאר בבית ספר לנצח חוץ מזה-השעורים כולם שעממו אותי אחד אחד,הדבר היחיד שכיף בהם זה להתכתב בחמולות חח אני וחברה שישבה לידי היינו מתכתבות כל הזמן עם 2 חברות שמאחורינו ועוד 2 שמאחוריהן

למעלה