תעזרו לי בבקשה

תעזרו לי בבקשה

שלום כולם אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי , הייתה לי אהבה כואבת, אני וחברתי הכרנו אחרי חצי שנה היא הציעה לי חברות והתחלנו לצאת. הייתי בהלם, איך היא יכולה בכלל לאהוב אותי – היא כזאת חכמה, ואני אפילו לבטא את עצמי לא ידעתי. הערצתי אותה והיא הייתה החברה שלי. בתחילת חודשיים היה נפלא, אבל אחרי חודשים, היא התחילה להתייחס אליי בצורה אחרת, כלומר זלזלה בי, השפילה אותי, הייתה קרה אליי, ואני ישבתי וחיכיתי, שנחזור להתחלה. שנתיים ישבתי וחיכיתי, שנחזור להיות כמו בהתחלה. אף אחד לא גרם לי לבכות ככה. בקיצור עברתי ממש התעללות נפשית, אהבה שלי הפכה לפחד גדול, עם כל זאת המשכתי להיות איתה, הפכתי לאובססיבי, הרגשתי כאב מטורף, לא יכולתי לבקש עזרה מחברים שלי , פשוט פחדתי שהם יצחקו עליי, כמובן חברתי לשעבר השפיעה עליי, לא קיבלתי שום אהבה , תמיד קיבלתי קללות, היחס מגעיל מצידה,השפלות שעברתי כל הזמן, אני לא מצליח לצאת מזה, אני מבקש ממכם לעזור לי, להבין איך משתחררים ממה שהיא עשתה לי? איך אני יכול להגיע לפתוח שוב את הלב, להיות מסוגל לאהוב בלי פחד? אין לי מושג איך לצאת מהמצב המחורבן הזה. אני מרגיש ריקנות איומה. אני רוצה להרגיש שלם, למלא את הריקנות שלי, להתגבר על הפחד, בבקשה תעזרו לי. אני רוצה להיות מסוגל לתת אמון, לאהוב. אני רוצה להיות מסוגל לחיות. מהפאנטום הכחול. תודה רבה

איל באש

New member
פאנטום ברוך הבא ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

קח ת'זמן אין לאן למהר . אף אחד לא רודף אחרייך, אינך חייב להתאהב שוב מיד. לפעמים דווקא הזמן הוא התרופה הכי טובה. מומלץ להתחיל בכך שתאהב את עצמך, שתסלח לעצמך על כל הכעסים שיש בך כלפי עצמך. יש לך מה לעשות בנתיים עם עצמך, לשחרר, לסלוח, ועוד.. לאט לאט תלמד לבטוח שוב ולאהוב שוב, היה סבלני. לא איבדת דבר, רק למדת עוד שיעור חשוב בחיים. הבט על החיובי שבשיעור הזה, מה כן למדת ממנו. נסה לראות את החיובי , וכך לשמוח שהיתה לך ההזדמנות לעבור שיעור כה חשוב.

Funk Punk Girl

New member
לדעתי..

קודם כל אני מצטערת לשמוע על האהבה הכואבת שלך\= לצערי ההתנסות שלך עם האהבה אכזבה אותך ואני רק מקווה שהנסיון המר הזה לא יגרום לך להמנע מלאהוב שוב.. אני מאמינה שתמיד לומדים מהטעויות ומהעבר וככה משפרים את העתיד.. אני מבינה אותך שקשה לך לאהוב שוב ולהאמין שוב..הייתי באותו המצב במשך חצי שנה .. אבל בלי לחפש את זה האהבה פשוט תבוא אליך .. והאמון..? זה משהו שאני עובדת עליו עכשיו בעצמי אבל..אם יש בך את הרצון להאמין באנשים ואתה מבין שבחיים צריך לקחת סיכונים אז אני מאמינה שהכל יסתדר .. בכל אופן בהצלחה:)

מנטיס

New member
תמריא פאנטום...

אהלן יקירי. כמו כל דבר בחיים שקורה לנו, כך גם סיפורך הוא שיעור, ככל שהשיעור אמוציונלי ומתבטא ברגש עז יותר( שלעיתים מתפרש ככאב נורא) כך עלינו לומר לא פעם אחת תודה אלא פעמיים, וללמוד מהשיעור את אשר עלינו ללמוד. מאוד ברור מסיפורך שחברתך היא רק "שחקנית אורחת" שהגיעה על מנת להעירך, מה שאתה עושה פה לעצמך זהו ביטול וייסור עצמי ברמות שמחייבות אותך לעצור , להבין, ולומר אוקיי עד כאן, מנקודה זו ואילך אני בשביל עצמי ורק בשביל עצמי עד מצב של יציבות וחוסן פנימי. תראה, קל לומר וקשה לעשות לכאורה, אך אם תבין את מצבך דרך סביבתך הקרובה אזי השינוי מתחיל. אור ואהבה והרבה חוסן אנכי שולח לך. אנחנו פה בשבילך.

למעלה