תעזרו לי בבקשה!

AngelFromHell

New member
תעזרו לי בבקשה!

למי כאן יש מנות בבית ספר? הבית ספר הדפוק שלי החליט לעשות את שיטת המנות ואם מישהו מחסיר שעה אחת ביום יורדות לו מנות של כל השיעורים באותו יום וזה לא משנה אם הוא היה בשאר השעות או לא. כלומר אם מישהו מבריז משעה אחרונה זה נחשב כאילו הוא לא בא בכלל באותו יום ויורדות לו מנות של כל השיעורים באותו היום. אמרו לנו שגם בבתי ספר אחרים זה ככה לי זה לא נראה ואני מתכננת מרד בהנהלה אז בבקשה תגידו לי אם גם בבית ספר שלכם זה ככה בבקשה זה ממש חשוב לי ואם זה גם ככה בבית ספר שלכם אז אתם יכולים לכתוב את שם הבית ספר והמקום? אני מתכננת רשימה של בתי ספר כדי להראות למנהלת הזונה הזאת שזה לא ככה במקומות אחרים

נזנז

New member
אצלי יש

אצלנו זה נקרא מיכסות אבל אצלנו זה הולך ככה: מותר לך להחסיר כמספר השעות שיש במקצוע דוגמא: אם באנגלית את לומדת 5 שעות אז מותר לך להחסיר באותו מקצוע 5 פעמים ואם החסרת בפעם השישית אז מורידים לך ציון בתעודה. וכל שעה נכנס איזה סנגר עם רשימות שבודקמי הגיע לשיעור סתם ביהס דפוק אני מתה שישרפו אותו או שיפול עליו טיל (רצוי על חדר המורים)

shirakl

New member
אצלנו יש 10%

בכל מחצית מותר להפסיד 10% מן השעות של כל מקצוע... מקצוע של שעתיים שבועיות מותר לפספס 3 שעות, מקצוע של 4 שעות מותר לפספס 6 שעות, מקצוע של 6 שעות מותר לפספס 9 שעות וכו' וכו'... שיטה טובה - כי אפשר להבריז בלי להיות חייבים דין וחשבון לאף אחד... מצד שני שיטה גרועה - זה כולל הכל חוץ מזימונים של צה"ל ומחלות של 3 ימים ומעלה...

Kevin Smith

New member
אצלנו בעיקרון אם מפסידים 3 שיעורים

אז יורד ציון שלם בתעודה (במקום 90 נגיד , נקבל 80) אבל בתכלס , אף מורה לא שם על זה , וכל אחד מבריז כמה שבא לו אבל אולי כי זה י"ב

חשטפית

New member
וואווו מה זה הדברים האלו!?

זה ממש אכזרי! אצלנו אין שום דבר כזה...

PCingAddict

New member
כנ"ל....

בחיים שלי לא שמעתי על כזה דבר... ואם היה - לא הייתי מקבל תעודה.. (מהבית ספר.. בגרות גם ככה אין סיכוי..
)

שנוני

New member
אצלנו יש25%

מי שמפסיד 25% אין לו הערכה בתעודה והוא צריך לעבור מבחן במקצוע אלה אם ההיעדרות מוצדקת

מה זה החרא הזה???

דופקים אותכם ממש חזק....לא הגיוני שיש דבר כזה...אצלנו יש מנות שאפר להבריז עד 10 אחוז...אבל להגיע למצב שאסור להבריז משיעור אחד וזה דופק לך את כל היום....תכנסו בהנהלה בכל הכוח...אם פתאום יכאב לך הראש או תאחרי ב10 דקות לשיעור ולא יכניסו אותך אז נדפקת??!!?? זה ממש חרא

ליטן א

New member
אצלנו זה הולך ככה:

עד 5 אחוז העדרויות, מוצדקות או לא, אפשר להעדר בלי הורדת ציון. אם עוברים את ה-20% לא מוצדקות, או 33% מוצדקות וגם לא מוצדקות (כלומר, בכל שיעור שלישי לא מגיעים, בין אם מדובר בפעילות בית-ספרית, בצה"ל, מחלה, או סתם חופשה בחו"ל), אז המורה יכולה להחליט לא להגיש את התלמיד לבגרות...

למעלה