טוב ששמת לב! הכתובת בפנים forums@tapuz.co.il" rel="nofollow" target="_blank">תמיכה טכנית תפוז
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 2/12/14 #4 טוב ששמת לב! הכתובת בפנים [email protected]" rel="nofollow" target="_blank">תמיכה טכנית תפוז
ר רויטל מקסיקו New member 2/12/14 #1 תעזרו לי בבקשה!!! לא מצליחה להבין את הפלטפורמה של תפוז...למה בסלולרי לא רואם את התמונות??איך משחזרים סיסמא שאוכל להכנס בסלולרי? הוא זמין לי הרבה יותר מהאיי פד.תודה לכולכן על הברכות!
תעזרו לי בבקשה!!! לא מצליחה להבין את הפלטפורמה של תפוז...למה בסלולרי לא רואם את התמונות??איך משחזרים סיסמא שאוכל להכנס בסלולרי? הוא זמין לי הרבה יותר מהאיי פד.תודה לכולכן על הברכות!
Y yela New member 2/12/14 #2 תפני לתמיכה שלהם. הם יתנו לך שירות מלא עד שתמצאי עצמך אני מכאן לא נכנסת עם הנייד כי זה סתם איטי יותר.
תפני לתמיכה שלהם. הם יתנו לך שירות מלא עד שתמצאי עצמך אני מכאן לא נכנסת עם הנייד כי זה סתם איטי יותר.
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 2/12/14 #3 רויטל, כתובת המייל של התמיכה בתפוז היא: [email protected]" rel="nofollow" target="_blank">תמיכה .