תעזרו לי בבקשה !

כוכבת18

New member
תעזרו לי בבקשה !

אני לוקחת גלולות מרסילון כבר שנה, שכחתי לקחת את שתי הגלולות האחרונות בחפיסה וקיימתי יחסי מין אחרי זה. האם אני עדיין מוגנת אם אני מחליטה להקדים ביומיים את שבוע ההפסקה?

Maldini Girl

New member
כמו בשרשור הקודם- כל גלולה פועלת שונה

ולכן חשוב שתבדקי מה כתוב בעלון הצרכן שלך בנוגע לפספוס גלולה ובאיזה יום של החודש מדובר. הנה העלון באינטרנט: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/alonim/3495.pdf ומה שכתוב בו: במידה ושכחת ליטול גלולה אחת או יותר של מרסילון: עיכוב קטן מ- 12 שעות בנטילת גלולה אחת במידה ושכחת ליטול מרסילון – טלי הגלולה מהר ככל שניתן והמשיכי בנטילת שאר הגלולות כרגיל בכיוון החץ. הגנתך מפני הריון לא נפגעה. עיכוב העולה על 12 שעות בנטילת הגלולה/גלולות: אם את בשבוע השלישי לנטילת הגלולות והעיכוב בנטילת הגלולה עולה על 12 שעות, בחרי באחת משתי האפשרויות הבאות: - טלי את הגלולה האחרונה ששכחת ברגע שנזכרת והמשיכי בנטילת שאר הגלולות בכוון החץ כרגיל. סיימי את החפיסה כרגיל והתחילי חפיסה חדשה ברצף ללא הפסקה בין שתי החפיסות. - הפסיקי לקחת גלולות. התחילי בתקופת ההפסקה בת שבעה ימים שתכלול את ימי שכחת הגלולות. בתום תקופה זו התחילי מיד חפיסה חדשה.

כוכבת18

New member
תודה רבה !

האם זה אומר שבשבוע ההפסקה הזה אני מוגנת כרגיל ויכולה לקיים יחסי מין ?

Maldini Girl

New member
אני לא בטוחה

זה לא בהכרח משתמע, ואני מציעה ששתייעצי עם רופא הנשים שלך או פשוט כדי להיות רגועה- קונדום לשבועות הקרובים.

למעלה