תעזרו לי בבקשה!!!!!!!

Elina22

New member
תעזרו לי בבקשה!!!!!!!

שלום לכולם, אני נמצאת בזוגיות בערך 5 חודשים, ובמשך התקופה הזאת אני שומעת כבר פעמיים או שלוש שהוא מתכוון ללכת לימי הולדת של ידידות שלו ואני ביכלל לא מכירה אותן הן לא מהאזור שהוא גר בו, ולכן אני כל פעם מחדש חוששת ומרגישה רע. מה עליי לעשות ? איך עליי לפעול? אני מודה לכם מראש!!!!

Elina22

New member
הציע לי...אבל

הוא הציע לי, אבל אני לא מוכנה ללכת. תודה על התגובה.

Elina22

New member
כי...

כי אלא ידידות שלו וכל החברים שלו נוסעים יחד איתו (ללא בנות) אז זה לא כל כך מתאים לי...

seeyou

New member
"זה לא כל כך מתאים לי... " תשובה טובה!!

אז תרשי לו גם לעשות מה שמתאים לו.
אין כבר בעיה כול אחד יעשה מה שמתאים לעצמו ואז ה"זוגיות" היא ממש מושלמת.
If you don't like something , change it. If you can't change it, accept it. יוסי

הוא הציעלך לבוא איתו וזה מעולה.

זה שאת לא רוצה ללכת זו בעיה שלך
, לא שלו. את רוצה למנוע ממנו ללכת לימי ההולדת? בשביל מה לך? אני מאמינה שהוא מכיר את הידידות האלה עוד לפני שהכרתם, לא? אם הוא היה רוצה שיקרה משהו עם הידידות האלה, זה כבר היה קורה... אפשר לדעת למה את לא רוצה ללכת איתו?

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא רואה בזה בעיה

כבר כתבתי את זה פה כמה פעמים, אז סליחה על החזרה... אני נשוי 20 שנה, היו לי ויש לי כל מיני ידידות, כולל אקסיות שהן ידידות, ולא הייתה בעיה עם זה לאשתי. עם הזמן היא הכירה את כולן, וזה בכלל לא מעסיק אף אחד. אני חושב שאם הוא נאמן הוא נאמן, ואם לא, אז יש מיליון בחורות שאפשר לבגוד איתן בעבודה, בדרך, בחדר כושר וכולי. אני הייתי לגמרי נרגע מהעניין. מריוס

czar

New member
לכי גם את לימי הולדת של ידידים שלך

גם אם אין באמת כאלו. מצד שני, את לא יכולה לפגוע החברים/רות שלו מהעבר אלא אם זה מתבסס על משהו "לא טהור". את חייבת לבטוח בבן הזוג אחרת, אל תהיי שם.

chenby

New member
בואי תגזימי

יש לך חבר שיש לו הרבה חברים וחברות, במקום להסתכל על זה כאיזה יופי, החבר שלי חברותי ואנשים אוהבים אותו, ואני אוהבת אותו אז אני מבינה למה, את רוצה לשלוט בו? במעשים שלו? במחשבות שלו? ברצונות שלו? למה שלא ילך? וזה לא שהוא נותן לך סיבה לדאוג, להפך הוא משתף אותך מזמין אותך לבוא איתו, אולי להכניס לחייך עוד אנשים נפלאים - שגם יראו לך את החבר שלך אור נוסף .. תעזרו לי?" העצה היחידה שאני יכולה לתת לך זה - שמראש אל תנסי אף פעם לשלוט ברצונות של מישהו אחר. תוקירי אותו על מי שהוא, ותוקירי את עצמך על שבחרת לך גבר חברותי ונעים שהרבה אנשים רוצים להיות בחברתו ואני במקומך, הייתי הולכת איתו ומתחברת עם החברים שלו. זה רק יקרב ביניכם.. למנוע ממנו לעשות משהו שהוא רוצה - ירחיק ביניכם. מה את מעדיפה שיקרה?

Elina22

New member
פשוט תודה!

את צודקת!!!! אני באמת רוצה פה ושם לשלוט בו ואני מודעת לזה שזה לא טוב, אני יעשה הכל כדי לשנות את זה כמה שיותר מהר.אני באמת לא רוצה שדברים כאלה טיפשיים ירחיקו בניינו. אני מודה לך מאוד מאוד הבאת לי חומר למחשבה!!!!!!! תודה תודה תודה!!!!

למעלה