תעזרו לי! בבקשה!

toxic babe

New member
תעזרו לי! בבקשה!

נשארו עוד 19 ימים בדיוק עד ליום השנה שלנו! היום כשדיברתי איתו הבנתי שאין לו רעיונות ומה שיותר גרוע שגם לי אין בכלל! אני ממש לא יודעת, איפה אפשר לחגוג? ומה לעשות? הלפ!!

אמ

סעו ביחד לאיזה צמר באיזה סופהש שהוא יוצא.. זה הכי כיף בעולם. ג'קוזי, טיולים..
בענין המתנות.. קצת קשה לי לעזור כי בדר"כ מתנות כאלה זה משהו שצריך להכיר את הבנאדם בשבילו. כל מה שאני אציע לך יהיה סתם בנאלי..

../images/Emo132.gif

אתם יכולים לנסוע לכנרת במידה וזה אפשרי או לכל מקום אחר ולישון באוהלים ככה לאור הירח.. זה יכול להיות נחמד.. או בצימר רומנטי.. במידה ואי אפשר אז אפשר ללכת לעשות פיקניק באיזה פארק או לעשות טיול ולראות נופים.. טיול טרקטורונים, רכיבה על סוסים ומשהו בסגנון.. בקשר למתנה, אני תומכת במה שמנוקדת אחת (אני די חדשה אז לא יצא לי להכיר אותך, אני לא יודעת את השם :) ד"א אני הילה נעים להכיר
) אמרה.. את מכירה אותו הכי טוב.. יש כאלה שאוהבים דברים קיטשיים ויש כאלה שלו.. ככה שאני מציעה לך לפנות לפורום ימי הולדת ומתנות- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=588 שם יתנו לך הרבה הצעות למתנות.. בהצלחה ומזל טוב

נמה פ

New member
לא חייבים לעשות משהו גדול... העיקר להיות ביחד

ביום השנה שלנו בכלל לא היינו ביחד, אבל גם בסוף שבוע כשהוא כן חזר סתם הלכנו למקס ברנר, שזה גם קטע די אישי כי זה המקום שאנחנו תמיד הולכים אליו לציון דברים מיוחדים. זה לא היה משהו גדול, לא הכנו אחד לשני דברים סופר רומנטיים וקיטשיים, זה היה סוג של "הא, אז אנחנו ביחד כבר שנה, מה?" והיינו ביחד. וזה מה שחשוב.

Tu Lus

New member
לנו יש יום חודש עוד שבוע וחצי

שנינו בבסיס. יש לי רעיון של פיקניק. לא יותר מזה. יש עצות?

למעלה