תעזרו לי -איפה מזריקים כשהכל סגור?

תמרלה

New member
תעזרו לי -איפה מזריקים כשהכל סגור?

מחר אני צריכה להתחיל זריקות מונוגון! אני וזריקות זה לא משהו שהולך ביחד כל-כך! אבל אמרתי לעצמי שאני אסע מחר למרפאה שלי בעכו ( שזה נסיעה של 40 דקות בערך מהבית )לאחיות החמודות שם ואולי אפילו אנסה ללמוד להזריק לעצמי? אבל מחר יום רביעי מסתבר שאחה"צ אין שם אחיות, וגם בכרמיאל ( שיותר קרובה לביתי)אמרו לי שמחר אין אחיות! אז זה לא כל-כך נעים לראות "גן" סגור!! בקיצור מה עושים במקרה כזה? יש רעיון למישהי? ואפילו אם אמצא בישוב שלי איזו אחות נחמדה -האם אפשר לקנות מזרקים בלי מרשם? אני גם צריכה למצוא פתרון ליום שישי ושבת! אבל עד אז אולי..אולי... בעלי יסכים ללמוד להזריק לי! אז תנו לי טיפים, עצות ...רעיונות איפה מוצאים אחות ? וגם תרגיעו אותי שזה לא כואב ולא נורא !

בבוצי

New member
תגובה

קודם כול בהצלחה רבה. שתזכי שזה יהיה טיפול אחרון שלך. את יכולה להזריק בכל מרפאה .אין צורך לרוץ למרפאת פוריות. כל אחות יכולה להזריק ואם אין במרפאה אחות, תבקשי שרופא יזריק לך. אם את סומכת על אחרים, שיזריקו לך, כדי לך לקבוע את שעת הזריקה בערך בשעה 4-5 אחר הצהר,ים, שזה שעת כניסת שבת ויציאת שבת. תבדקי אם אין לך שכנה רופאה או אחות שיכולים להזריק לך לפני ואחרי שבת ואפשר גם ללכת למוקד של קופת חולים, שיזריקו לך שם. הזריקות לא כל כך כואבות. אחרי כמה דקות שוכחים מהכאב. והעיקר התוצאה הסופית-הריון.

נועם@בת

New member
אם את יכולה להגיע לקריות

תשלחי לי מסר ואזמין אותך אלי, אני מומחית בהזרקה
. נועם

ellieg

New member
מזרקים אפשר לקנות בכל בית מרקחת

עם הוראת זריקה שהרופא נתן לך. פעם ראשונה לא סימפטי בלי הסבר, אבל עם הוראת זריקה אפשר להגיע לכל מוקד רפאוי או בית חולים ולקבל זריקה (מנסיון בטיול בצפון). עולה 70 ש"ח ואמורים לקבל החזר מהקופת חולים עם הסניף סגור. בהצלחה

baby4me

New member
הייתי פעם בעכו והייתי צריכה כוריגון

אז הלכתי שם למד"א והזריקו לי....רק תקחי איתך הוראות הזרקה וזה עולה איזה 30 שקל (אולי יותר...לא ממש זוכרת)...בהצלחה

אם זה יכול לחכות עד יום רביעי בערב

גרה ממש קרוב לכרמיאל ויש לי את הציוד להזרקות ... -ק

os15ar

New member
אני יכולה לעזור

אמא שלי אחות והיא גרה בעכו. אני בטוחה שהיא תסכים להזריק לך. בטיפול האחרון שלי, גם אני הייתי צריכה להזריק כוריגון ביום רביעי בשעה 2:00 בלילה, למזלי אמא שלי היתה אצלי (אני גרה במרכז) והערתי אותה באמצע הלילה ואמרתי לה: "אמא, אם יצא מזה ילד גם לך תהיה יד בדבר, תרתי משמע" ואכן יש לה. אם תרצי שלחי לי מסר ואתן לך את הטלפון של אמא שלי. בהמון אהבה, אסנת.

למעלה