תעזרוו לייי...

משי16

New member
תעזרוו לייי...

שלום לכולם..יש לי משו לספר לכם ואני מבקשת בבקשה שתייעצו לי מה לעשות.. אז נתחיל.. יש\היה לי חבר שנה וחצי כימעט שאני אוהבת...בחודשים האחרונים 5 חודשים פחות או יותר..היחסים שלנו ממש לא טובים רע לי איתו.. הכל התחיל שלפני איזה חצי שנה הוא גילה שהתכתבתי בצ'אטים..ושיקרתי לו לגבי זה ז"א שלא סיפרתי לו שנכנסתי לצ'אט.. מאז הוא בטוח שאני משקרת לו בכל דבר ושאני מחרטת לו..ואני באמת שלא..מאז אפילו לא ניכנסתי פעם אחת לצ'אט... מאז אותו יום הוא פשוט בטוח שאני משקרת לו לגבי כל דבר כולל אם זה שאני אומרת לו שאני הולכת למקום אחד אבל הוא חושב שאני במקום אחר.. עכשיו נעבור לסקס שלנו.. הוא הראשון שלי ואני שלו.. בהתחלה הכל היה טוב ויפה..ופתאום הפסיק לעמוד לו עליי ופשוט היה מבאס לעשות את זה כי הוא היה ישר מתבאס וכועס..אנחנו שוכבים בערך פעם בשבוע וגם זה במקר הטוב. אבל הפעם בשבוע הזאת כ"כ מבאסת כי שוב לא עומד לו ושוב הוא כועס ועצבני.. וככה פשוט זה הוורג את היחסים בנינו.. נחזור לקטע הזה שהוא נורא קנאי..הוא לא אוהב שאני אצל חברות שלי אושאני נוסעת לים או לבריכה או כל פעילות שהוא לא נמצא בה..כי הוא ישר חושב שאני שוכבת עם גברים אחרים..בגלל שהוא אומר שאני נימפונית..והאמת אני אוהבת לשכב איתו.. היום למשל הייתי אצל חברה שלי ויש לה אח..והוא ישר אומר שאני מזדיינת עם אח שלה..הקטע הוא פשו לא מכיר אותי כי אם הוא כן היה מכיר אותי הוא היה יודע שאני בחיים בחייייםםם לא אבגוד בו ובמיוחד לא אשכב עם מישהו אחר.. אנחנו רבים המוןן כימעט כל יום..הוא מקלל אותי יורד עליי...את ההורים שלי..פשוט את כל מה שקשור אליי.. והיום פשוט הוא אמר שהוא רוצה להפרד אבל לי ממש ממש קשה..כי אני אוהבת אותו או שפשוט אני רגילה אליו..אני כבר לא יודעת.. אני מתה למישהו שיהיה נחמד אליי שיתייחס אליי טוב..שויואהב אותי ויראה לי את זה..שידבר אליי יפה..פשוט שיתייחס אליי כמו בנאדם ואל כל מה שסובב אותי.. היום הוא אמר לי שהוא רוצה להפרד אבל לי ממש קשה ואמרתי לו את זה ואמרתי לו שאני לא רוצה להפרד אמרתי לו שנקח פסק זמן לשבוע.. הוא אמר לי שהוא רוצה להפרד ממני אבל אם אני לא רוצה אז נקח פסק זמן.. הכי כואב לי זה שאני יושבת עכשיו בפסק זמן אבל האמת הוא פשוט לא רוצה להיות איתי..הוא אמר לי שהוא אוהב אותי..לא איך שפעם הוא היה אוהב אותי..הוא אומר שהשתנתי..שניהיתי יותר פוסטמה ושרמוטה..[במילים שלו..] להכיר בנים אני לא כ"כ יכולה..אני לא לומדת עם בנים אני לומדת בבצפר רק עם בנות..עולה לכיתה יב'..בצפר דתי..אני חילוניה..ז"א שאני יכולה לצאת למקומות וזה.. אבל אני עדיין אוהבת אותו..או שלא..אני כבר ממש לא יודעת.. מה אתם מציעים לי לעשות..להגיד..?? תעזרו לי...

magenta73

New member
קודם כל

זה פורום של 18 ומעלה. אני מציעה לך לפנות לפורומים של אהבה בגיל ההתבגרות וכן הלאה. דבר שני, הוא מתנהג אליך כמו חרא, מקלל אותך, משפיל אותך, הוא קנאי, רכושני, פארנואיד וגם, בנוסף לכל, לא מתפקד במיטה... ואת לא יכולה בלעדיו?... חופשי את כן. לא סוף העולם. תפרדו. מבטיחה לך שיבוא משהו יותר טוב.

צילה 666

New member
שלום לך, תגובה לי אליך.

קראתי בעצב את ההודעה שלך. קשה לי עם העובדה שילדה בטרם עלייתה לכיתה י"ב צריכה להתמודד עם מצבי זוגיות קשים. מצבים של אובססיה. למשתמע מדברייך, מדובר בבחור מאד קנאי, אובססיבי מאד. אני לא כ"כ יכולה להגיד שאני מבינה שאתם די הרבה יחד, מבלים יחד, כיוון שהוא מדמיין די הרבה שאת עם גברים אחרים. לדעתי אולי תהיי איתו יותר פיזית (לא מין!) במקום כן לשכב איתו אבל בבילויים נניח לא להיות איתו. לא שאני מעודדת אותך לחיות בכזה כאב, אבל אם את כן מחפשת אלטרנטיבה לפני הפרידה, שכן לדעתי, כפי שתראי בהמשך, אני חושבת שצריכה להיות, אז הרי לך נסיון לפתרון. את מדברת על חצי שנה של חברות. השאלה היא גם, האם הקשר שלכם התחיל לפני כן? האם הייתם ידידים לפני כן וכמה זמן. נתון חשוב. אני כן חושבת שאת צריכה לעשות היטב חושבים עם עצמך. הבחור שקוע בהרבה מחשבות באם את עם מישהו אחר. מצד שני אני יכולה להבין גם את התסכול שלו מכיוון שמינית הוא מרגיש שהוא לא מספק אותך. וסיפוק מיני/ כח גברא - ענין שמעסיק די הרבה גברים. נותן להם הרגשה של גבריות. (בכל גיל) ובמידה והם מרגישים לא "גבריים" מספיק במישור המיני, הם מתחילים לפתח כל מיני "מחשבות" שלרוב חסרות בסיס. אני רוצה להאמין שהוא מאד אוהב אותך. ולאו דווקא רק רכושני כלפייך. אני חושבת שאת גם לא מגדירה נכון פרידה. שהרי פסק זמן הוא גם פרידה, רק עם שם הרבה יותר עדין. תחשבי על זה. אני לא מבינה מדוע הוא קורא לך שרמוטה, הרי בתוך תוכו הוא יודע שהוא לא היה יוצא עם שרמוטה, אז למה שהוא יגיד כזה דבר? - תשאלי אותו.(או שכבר שאלת).. זו אהבה שנשמעת לי קצת קשה עבור ילדה בת 17. מצב שאת יכולה להיכוות ולהשאר בטראומה לעוד הרבה שנים מכיוון שאלו הם הקשרים הראשונים שלך. ולמה בעצם לפרנס בעוד 10 שנים פסיכולוג אם את יכולה למנוע את זה עכשיו? חשבי טוב עם עצמך אם את רואה באמת שיכול להתקיים בבחור הזה שינוי, ז"א שאם זהו ענין שנובע רק מהתסכול המיני או כי הוא פשוט אדם קשה. אשמח לדעת מה הוא אומר לך שהוא אוהב בך. מאד מסקרן אותי לדעת אם וקיימים דברים שהוא אוהב בך וגרמו לו להתאהב בך. כי עד עכשיו שמעתי שהוא רק מבקר אותך. - שימי לב גם לנקודה זו. מחכה להיות כאן בשבילך.

או קיי - דבר ראשון - פרופורציות...

ולמען האמת - זה קצת קשה - מכיוון שאין לך משהו אחר להשוות אליו. כמו שאמרת הוא הראשון שלך ואת שלו. אני יכול להבטיח שיהיו עוד לא מעטים שתהיי איתם בקשר כזה או אחר... ועכשיו לנושא העיקרי - אמון הוא הבסיס לקשר (בנוסף לתקשורת) ואם חסר אחד כזה אז למעשה אין קשר.... ממש לא משנה מה הוא אומר לך או מאשים אותך או איך ובאיזה שפה ציורית הוא מתאר את זה - השורה הסופית שקשר כזה הוא לא קשר בריא. ומהמקום בו את נמצאת - קשה לך לראות את זה. אני ממש לא חושב שמדובר כאן באהבה אלא בהרגל נטו - פשוט התרגלתם לסטטוס הזה שאתם ביחד ואתם כבר לא זוכרים משהו אחר. הוא לא ירגיש שלם עם הקשר הזה מכיוון שהוא יחשוד בכל צעד שלא תעשי... את לא תהיי שלמה עם הקשר הזה מכיוון שתהיי מתוסכלת מהנסיונות שלך להוכיח לו שאת לא כל אותם דברים שהוא טוען... או בקצרה - הוא אמר שהוא רוצה להפרד ? - לכי על זה.

צילה 666

New member
אממממממ משי,

משי, קשה לי להגיד שמישהו שהיה איתך שנה וחצי פתאום קובע שאת "שרמוטה". אני מאמינה שהוא קורא לך כך כי נפגע לו האגו. איפה זה כתוב שאת, בגילך הצעיר, צריכה לקבע את עצמך למישהו שלא יודע להעריך אותך נכון. ושבעתיד, אם יהיה מקום לשניכם בו יחד, אפילו ירשה לעצמו להתעלל בך מילולית. ולכי תדעי, אולי גם פיזית (כי מאובססיה אפשר להצמיח כל מיני שיטות אלימות). לכן אני גם לא מבינה למה את נתלית בו כ"כ? סתם בחור חסר בטחון שמוציא את כל התסכול עלייך. השאלה היא איך אתם מתראים, האם בקביעות? אם פעם ב..? (כי אני רואה שמפריע לו, כמו שאת אומרת, שיש לך הרבה פעילויות עם אחרים). ובכן, תסבירי לי בבקשה גם מה את כל כך כן אוהבת בו?

משי16

New member
דווקא אנחנו מתראים כל יום..

כל הזמן..אם הוא לא עובד אז אני אצלו כל היום..ושבתת בכלל מהבוקר עד הלילה..

למעלה