תעזו לי ב-ollie

THE FATRIX

New member
תעזו לי ב-ollie

אני מצליח להקפיץ את הסקטבורד, אבל הוא הולך לי כל הזמן קדימה, ככה שרק הרגל הקדמית נוחתת על הקרש נ.ב. אני עושה את הollie במקום. אם אני עושה בנסיעה אני אצליח?

Starfish

New member
נראה לי שאני יכול לעזור.....

רק שתדע לך שזה קורה לכולם(נראה לי, זה קרה לכל מי שאני "מסקיט" איתו)... הפיתרון הכי טוב הוא להתאמן על קורדינציה של קפיצה עם הגוף ובאותו הזמן לקפוץ עם הסקייט....ובקיצור מה שאמרתי הרגע זה שתתאמן הרבה.....ותנסה לקפוץ עם הגוף...זה כמו שאני פעם הייתי מנסה הילפליפ וחשבתי שזה שאני מסובב את הסקייט לאלף עזעזלים בלי לנחות זה מתקדם.....אז לא.....קודם תתאמן על קפיצה עם הגוף ואז תראה שזה קל.... שמתם לב שלכל דבר יש לי סיפור...איזה מגניב...

THE FATRIX

New member
אבל...

לאיזה כיוון קופצים בדיוק? קופצים פשוט למעלה או שקופצים לכיוון קדימה? כי כששאני מחליק את הרגל זה לוקח את הסקטבורד טיפה קדימה

Starfish

New member
אז ככה...

נראה לי שאתה מתייחס לאולי בעמידה שאתה מתקשה בו....פשוט תקפוץ למעלה...כשתנסה אולי בנסיעה...קח את מסת(תמיד רציתי להקליד את זה) הגוף שלך אחורה וקפוץ עם גופך המיוזע והשרירי קדימה...אני בטוח שתוך מספר ימים/פעמים תצליח לעשות אולי ראוי לשמו(יותר גבוהה מ-2.56234)..... מקווה שעזרתי לך.. סטארפיש...Starfish

ckv ckv ckv

New member
היי

אני חושב שהבעייה שלך נובעת מכך שאתה לא מוריד את הרגל האחורית מספיק זאת אומרת אתה לא לוחץ על הזנב מספיק חזק אם תלחץ יותר חזק הוא ילך פחות קדימה ויותר למעלה. תנסה תגיד לי

Starfish

New member
לדעתי...

לא ממש קשור.....אתה פשוט צריך להתקופף...אומנם צריך ללחוץ חזק(ואני מסכים שכמה שיותר חזק יותר מועיל, בחלק מהמקרים)...אבל ללחוץ חזק מדיי בסוף שובר את הדק...

Meat Ball

New member
איזה שטויות!!!!

על מה נראה לך שהוא נוסע? סקייט מקלקר? עצה שלי - תתקופף הרבה ,תלחץ חזק על ה-nose וקפוץ גבוה....תתאמן על זה

Starfish

New member
חחח גבי יש לך טעות...

למה שהוא ילחת על הנוז??? אם כבר על הטייל חמודיל´ה...תראה...אולי אתה רגיל ללחוץ על הנוז כי כל הטייל שלך שבור...אבל שלו לא שבור...

Meat Ball

New member
חחח איזה שטויות...

על מה נראה לך שהוא נוסע? סקייט מקלקר? עצה שלי - תתקופף הרבה ,תלחץ חזק על ה-nose וקפוץ גבוה....תתאמן על זה

למעלה