תעזור לי בבקשה...

Cruel Girl

New member
תעזור לי בבקשה...

היום הבאתי איגואנה הביתה ושמתי אותה בתוך אקוריום גדול עם אור לבן ואור אדום נתתי לה מים ואוכל (יש לה את כל התנאים הנחוצים למחייה) הבעיה היא ש היא לא מוכנה לא לשתות לא לאכול היא פוחדת וכל הזמן רצה ממקום למקום נמרחת על הקירות ונראת ממש עצובה :\ תעזרו לי בבקשה כיצד אני אמורה להיתנהג איתה בימים הראשונים ומה אני יכולה לעשות על מנת שהיא תרגע ?

salingre

New member
ככה...

יש מצב שהיא בסטרס (אם את לא יודעת מה זה תגידי לנו ונסביר) לי הייתה איגואנה והיא היתנהגה בדיוק ככה-היא מתה לי והיתברר שהיהי לה טפילים במעיים... אל תיגעי בה שבוע-תני לה להיתרגל לביתה החדש,ועוד שבוע תעדקני אותנו... יעזור לנו גם לדעת מאיפה קנית אותה?

Cruel Girl

New member
הא.. אוקי

תודה הבנתי :) וקניתי אותה בבית החיות... הבעיה היא שהיא רצה בכל האקוריום והופכת את האוכל אז איך אני אדע שהיא באמת אוכלת ושותה?

salingre

New member
אם זה מבית החית

אז אני בטוח שהיא בריאה... החיות שלהם איכותיות! בטח היא בסטרס... תני לה 7-10 ימים להיתרגל לביתה החדש בלי הפרעות והיא תוכל כמו סוסה, אחרי ה7-10 ימים האלו תתחילי להוציא אותה,כל יום לחצי שעה ותוך שבוע היא תתחיל להירגעה... תתחדשי!

microb25

New member
../images/Emo49.gif

תני לה זמן להתרגל לבית החדש, היא פשוט לחוצה כמה ימים זה יעבור לה

לאיגואנות לוקח זמן מה להתרגל

לסביבה חדשה ובזמן הזה הן צמות. כמו שנאמר לך את האיגואנה יש לעזוב בשקט ולא להתקרב לטרריום אם אין סיבה. אוכל טרי תשאירי יום יום בטרריום בתוך צלחת שטוחה, ושימי לכמות שאת משאריה בכדי שתוכלי להבחין אם היא אוכלת או לא. הייתי ממליץ לך בחום לבדוק את מאמרי הפורום שם יש שני מאמרים מאוד רציניים בנושא גידול איגואנות וכל מה שמשתמע מכך. בהצלחה.

למעלה