תעופה בחלומות

תעופה בחלומות

שלום לכל חברי הפורום, אני בטוחה שכולכם מכירים את התופעה שאתם מרחפים/עפים/טסים במהלך חלום. כל ילד קטן רוצה לעוף, זו שאיפה כמוסה ובלתי אפשרית שכזו, ולכן אני מבינה את ההגיון מאחורי זה. האם כבר ניהלתם דיונים בנושא? ישנה חוות דעת של מומחים בנושא הידועה לכם ואתם יכולים להפנות אותי? יש סיפורים יותר עתיקים, מקורות היסטוריים על תעופה בחלומות? מה זה אומר בכלל? יש סיבות יותר טובות מהסיבה שנתתי?

לקשמי

New member
זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת לעשות

בחלומות צלולים וזה גם בגילי המופלג (32. זה נחשב זקן למדי בפורום הזה
) אני חושבת שזה מתקשר לשאיפה לחופש. עוד דבר שאני אוהבת לעשות בחלומות צלולים הוא לעבור דרך קירות. ולדעתי זה מתקשר עם התעופה בהקשר של חופש, לפרוץ גבולות וכו'...

silverhawk

New member
התעופה הינה אחת משתי הפעולות הנפוצות ביותר

בעולם החלומות הצלולים. אני יכול להגיד לך שגם לאחר אין ספור פעמים, היא עדיין מושכת. מדוע היא כה מושכת? להערכתי קלעת לנקודה. התעופה הינה מעין שאיפה לא מושגת (עד לעידן האחים רייט, לפחות, אולם גם לאחריו), היכולת להתנתק מהמסגרת ולהתיר כל רסן פיסיקלי. וכמו שאמרת, אין אדם בעולם שלא חלם בילדותו על האפשרות לעופף באוויר. בפורום נערכו כבר דיונים רבים אודות התעופה (לרבות שירשור טיפים), אולם תמיד יש מקום לעוד אחד. נשמח לשמוע שאלות קונקרטיות נוספות.

האם יש איזה שהוא מחקר בנושא?

או אפשרות ליציאה לכיוונים אחרים מלבד פירוש חלומות תעופתיים? אתם המומחים לחלומות, בטוח שיש לכם משהו מעבר!

silverhawk

New member
ממ, לא הבנתי את השאלה

ראשית, הפורום לא מתעסק בפירוש חלומות. ההסבר שנתתי נגע למהות הכמיהה לתעופה, לא למשמעות האינדיבידואלית לכל אדם ואדם. אבל נראה לי שאת מכוונת לנושא כלשהו שלא ממש הבנתי... את מוזמנת להבהיר את שאלתך (בשירשור חדש מאחר וזה כבר לא קופץ) ונשמח לענות.

MetalSinagouge

New member
סיבות יותר טובות?

זה כיף. אני מבין את הרצון הזה לחפש דברים וסיבות מעבר למה שמובן מאליו, אבל חשוב לזכור שאנחנו, למרות כל ההתקדמות הטכנולוגית, לא יותר ממכונות טחינה\הפרשה\רבייה, לפחות ככה אני רואה את זה. כיוון שאת 3 הפעולות הנ"ל אי אפשר לעשות כל הזמן, אז כל השאר, ביקום אידיאלי, נשאר בשביל כיף טהור

Bluescale

New member
אני יכול לומר לך שתעופה

היא אחד הרצונות הבלתי ניתנים למימוש ע"י מבט האדם האישי ומכיוון שחלום מכיל ברובו רצונות הלא ניתנים למימוש הרי שברור שזה יהיה איזשהו פן מקשר בין הרבה חולמים אשר חולמים חלומות שונים ומיוחדים לכשעצמם. אם עדיין לא נמחק המאמר שלי על פשר חלומות עצמי ב SECTION המאמרים אני מציע לך להציץ בו כמעה...

overnight

New member
היי, בלונדה

היי. מציעה לך לשאול את עצמך:" או.קיי. הצלחתי לעוף! מה הלאה?" כלומר, מעבר לפרשנויות האפשריות ולנסיון להבין את עצמך טוב יותר (תנסי לבדוק מה את מרגישה/חשה בזמן שאת עפה וכד' זה יכול לרמוז על הפתרון) תשאלי: "מה עוד אני רוצה לנסות???" וקדימה- לעבודה! וכמובן- אל תשכחי לשתף...

למעלה