תעודת עניות.

MiToOsH

New member
תעודת עניות.

בבית ספר שלי הבחירות למועצת תלמידים ניעשות בעזרת מפלגות. היום הייתה לנו הדרכה בנושא הזה. השנה קצת שינו את זה, כלומר שהנציגים נקבעו מראש, עכשיו צריך לקבוע מי האופוזיציה ומי הקואליציה. אז הרכזת של מועצת תלמידים ביקשה ממני להסביר מה בעצם הולך להיות פה, כי לי זה לא היה קשה להבנה (שנה שלישית מתוך שלוש שנים בבית הספר הזה, הגיע הזמן שאני אלמד, לא?). אז הסברתי להם את זה בדיוק במילים האלה - קואליציה ואופוזיציה. נשמע פשוט, לא? אז זהו... השאלה הראשונה ששאלו אותי (ולא מדובר בילד אחד) היא "מה זה?". תסבירו לי בבקשה למה ילדים מבקשים שנחשוב שהם בוגרים כשהם חיים בניתוק מוחלט מהעולם.. עד כדי כך כבר לא אכפת לאנשים? והשאלה הכי חשובה כאן היא - מי אשם בזה? למישהו יש תשובה? עמית.

~n~

New member
לא נראה לי

שיש לזה תשובה... גם לא נראה לי שי פה ממש את מי להאשים. אולי את ההורים, אבל גם הם לא ממש אשמים. בתכלס אנחנו חיים במציאות קשה, ואולי הם פשוט בוחרים להתעלם. נכון שזה דבר בסיסי שצריך לדעת, אבל בכל זאת... ושאלה - בן כמה אתה??? ובני כמה אלה שהסברת להם?

~n~

New member
מצטערת....

אופס את בת... סורי... הבנתי את זה רק אחרי ששלחתי את ההודעה... סולחת? בכל מקרה, הם די קטנים, את לא חושבת?

MiToOsH

New member
דווקא לא...

כמה שנים הפרש שנים יש בינינו? שנה אחת! אני בבחירות הקודמות (שנחשבתי אז בת 13) הייתי פעילה למען אהוד ברק. וגם בבחירות לפני זה הייתי פעילה! ואז הייתי יותר קטנה מהם. עמית.

למעלה