תעודת עניות לנו.!!!!!!!

k0biX1303

New member
תעודת עניות לנו.!!!!!!!

פשוט בושה לנו .כמה שאתם מדברים על להחזיר תקופה ישנה כמה שמדברים על טיולים וכיף כלום הענות שואפת לאפס. יש לכם רעיונות איך להעלות את המורל של המועדון נא לשרשר יש לכם מה לומר לגבי כל דבר נא לשרשר יש לכם מה לומר לכל אחד מאיתנו באופן פרטי נא לרשום . אני פותח פה את התיבה לגמרי כל מי שיש לו לומר משהו למישהו שיגיד נוציא הכל וננסה לתקן את הדברים!

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif רק שכולם ידעו ...

הלילה הזה אני מאוד עצוב וגם יכול להיות שאני לא ירדם הלילה. בכל אופן מבלי לפגוע באף אחד אך לפי מה שאני רואה ומרגיש שאנשים אינטרסנטים לא שרע להיות אלה שלדעתי יש גבול בכל אופן בין חברים. אם כל חבר וחברה במועדון יקחו את עצמם ברצינות וישקיעו בחברים אחרים במועדון הכל יראה אחרת אני מדבר על השקעה באירועים ימי הולדת טיולים מפגשים ועוד... בכל אופן מה שקורה בפורום ההקלדה המיותרת והבילתי מקצועית הצורה של איך שאנחנו ניראים כלפי עצמנו וגם כלפי הצופים שמבקרים בפורום לא נראה טוב וחבל. יהיה כייף לראות שהדברים ישתנו ואני מצפה מכל אחד ואחת מאיתנו לתת מעצמו למען חברו ולמען עתיד טוב יותר לחברות במועדון ולהעלות את מה שאנחנו אוהבים לרמה אחרת.

tgn12

New member
אני מוכן לארח את חברי המועדון...

אתם מוזמנים בכיף אם בא לכם לעשות בכל זאת טיול "בקטנה", אני גר בינון (בין צומת ראם לקסטינה) ואפשר לצאת מכאן לאחלה טיולים באזור בית-שמש, אני עצמי בקושי משתתף במועדון מטעמי תקציב, אבל יש בית עם גינה ולב רחב, אז תשרשרו ותציעו, מסתם על האש ועד מסיבה, הכל אפשרי... צריך רק לרצות. נ.ב. לדעתי יש לפחות 7-8 חברים שמעונינים בטיול, אני אישית כבר מזמן מנסה להתסיס פה בפורום ולצערי איך שקם מישהו וניסה להרים טיול, החיפושית שלי החליטה לשחק איתי. אבל איך שאני אסדר אותה נקווה שאנשים עדיין יהיו בעניין, ואם לא אז כנראה שאאלץ להנות לבד...

אומי5

New member
אני חושב שרובינו לא יודעים על מה מדובר.

איזה תיבה ? מה קרה? קשה לי להאמין שרק דרור רצה לצאת, מה גרם לו להרגיש שהוא לבד? אני לא רואה בפורום שום סימן לזה שלא רצו לבוא אלא להיפך. אני יכול להעיד רק על עצמי ,שעקב כך שאני מתעקש לטפל לבד ברכב ובשביל כל חלק אני צריך לרוץ לבאר שבע או המרכז זה לוקח לי המון זמן ,ובלי החיפו אין לי איך לבוא. דרור ,בדרך כלל אלה שעושים נפגעים בסוף ,אם נפגעת לפחות אתה יודע שאתה בצד העושה. אין לי הרבה מה להגיד כי אני לא יודע איך נשארת לבד (או עם הרגשה כזו) אבל אני מקווה שזה לא יגרום לך להתיאש מהנתינה שלך . אומי

k0biX1303

New member
ברור שיש מצב שהוא יתאש.

וגם כל מי שכן עושה משהו בשביל המועדון. אנשים פה מתכננים טיול מתכננים יום עצמאות על האש ימי הולדת ולאחרים פשוט לא אכפת . רובכם שמים זין על המועדון וגיבורים גדולים בעיקר בלתת עצות ורעיונות. תתחילו לפנות זמן כדי להיות עם המועדון .ולא לפנות את המועדון כדי לעשות דברים אחרים תתחילו להיות אכפתיים ולהגיע למפגשים תתחילו לרצות להזיז דברים ולעשות אחרת הכל יהיה תקוע וחבל! לטיול מחר אני כן מקווה שיגיעו אנשים ולאאאאאאא ביום שבת! תתחילו להזיז דברים ולאשר הגעה יכול להיות נחמד לשם שינוי.

bug1973

New member
לצערי אני בבסיס מחר,אני מבואס כי עד שאתם באים

לדרום אני לא אוכל לבוא,מקווה שבשבוע חופש שלי בלג בעומר אוכל להצתרף אם לא יהיה ממש רחוק

Chin Chin Man

New member
אני לא מבין מה הבעיה ???

ממתי טיול נהפך לדבר כזה ????? למה לא עושים אותו בכיף, אלא עם מצפון ??? אני ואבי מצטרפים בשבת בגלל בעיות אישיות (דרור בננה יודע עליהם כבר לפני שבוע וחצי שדיברתי איתו בטלפון). אז נכון נתתי רעיונות, לא חושב שזה מחייב אותי להגיע בכל מחיר. קובי נשמה - אתה צודק מאוד לגבי מה שנהפך מה"מועדון" הזה. מצטער אבל אני כבר לא רואה אותו ככה, כואב לי. מאוד כואב לי. למה אני לא עושה משהו בנידון ?????? כי לא חושב שישנה אפשרות להחזיר עטרה ליושנה, אנשים הפסיקו להגיע למפגשים כי כל המועדון הזה הפך ל"שכונה"... שום דבר כבר לא נעשה בשביל הכיף, הכל בגלל ש"אם לא מגיעים אז אתם לא חלק מהמועדון"... קובי - אתה מכיר אותי, אתה יודע שאין לי מי יודע מה חיים בצורה כזו שכל שישי אני עמוס או משהו כזה, אני לא מגיע למועדון כמעט, כי כבר אין כיף, כי זה כבר לא מועדון.... סורי על ההתבטאות הזו, תאמין לי שנאי נושך את הידיים מרוב שזה עצוב לי (ומרוב שאני קצת רעב), הלוואי וזה יכול להראות אחרת. נ.ב אני תומך במה שאמרה NAVINAV , צריך להיפגש כל מי שאיכפת לו מהמועדון הזה באיזה חוף יום, ושכל אחד יזרוק את מה שיש לו לומר.

k0biX1303

New member
אני מבין מה הבעיה!

הבעיה היא שרובם מרגישים כמוך" שאין מה לעשות" "ואי אפשר להחזיר...." בטח שאפשר ובגדול. אם לא עם כולכם אז עם חברה חדשים!!! חבל לי מאוד לקרוא שאתה לא רואה אותו ככה וקשה לך לעשות! זה מראה שהתיאשת זכותך. אני לא!!!! ולא אתיאש עד שנחזיר את מה שהיה לנו. וכבר מחר אני מקווה שאקבל הוכחה עם גל טלפונים ואישורי הגעה שקיבלתי בעקבות הפניה שלי ושל בננה. אז מי שמיאש זכותו ומי שלא מוזמן תמיד! כשתגיע בשבת נתפוס שיחה על גחנון ואשמע מה יש לך לומר ואולי גם תקשיב לי אולי גם את דעתך אשנה! אוהב את כולכם להתראות מחר ומחרתיים.

balkanyi

New member
נשמע לי מוזר טיול בלי הכנות מוקדמות

כל פעם שהיה טיול הייתי מכין את עצמי לפחות שבועיים מראש ולא שיש מה לארגן פשוט סתם הכנה נפשית , איך יהיה ? מה יהיה ? מאיפה ניסע ? איפה נטייל ? איפה נעצור ? כמובן מה נאכל ? אם אנשים יצאו מרוצים ? או לא ? ופה אני חושב שהבעיה לרצות את כולם . שימו לב מה קורה כאן מכל שירשור איזה ויכוחים ? איזה קללות ? מה קרה , מה הפכנו להיות ? האם אנחנו כבר לא מסוגלים לקבל חברים חדשים ? האם בכל שירשור טוב (כגון טיול) חייבים להיות כמה מעצבנים שיהרסו בהודעות כמו : אני לא מגיע , אני עובד, יש לי צבא וכו וכו למרות שמבקשים לשרשר מי מגיע ? אני לא יכול להצביע על משהו צפציפי שקורה במפגשים של שישי אבל זה לא זה מה שהיה אי אפשר להחזיר כי השחקנים השתנו , ברחו לנו אחלה אנשים אך מצד שני הצטרפו עוד כמה טובים . איפה הספונטניות של כולם ? איפה הרוח החברתית במועדון ? מדוע הפורום הפך שפורום טכני בלבד הרי הרוב כאן חברים אז אין סיבה שלא יהיה קצת פאן בפורום הזה , לא חייבים להיות מקובעים ולדבר רק על מנועים וסוגי שמנים ? מחר ב"ה ניפגש ונדבר על הכל למרות שאני לא חושב שזה יעזור , אני חושב שאם נמשיך להיפגש לעיתים קרובות ולצבור חוויות משותפות (באולינג , פיקניקים של במבה וביסלי בפארק הירקון וכמובן טיולים ) רק אז נוכל לחזור ולהרגיש שוב יחד כמו משפחה מגובשת .מפעם בשבוע לא ניתן לפתח קשרים בין החברים אז החברויות שנרקמו כאן בין החבר'ה זה עדיין שרידים אחרונים של ההסטוריה (היה כיף ביום הולדת של סיסי) . שמחתי מאדדדד לקבל טלפון מליעד ולישי לפני שבועיים שביקשו שאני יעבור דרך אור יהודה בדרכי למועדון זה החזיר אותי אחורה אז במקרה לא יכולתי להגיע אבל זה כן עשה משהו , היה לי כיף לראות את כל החבר'ה אצל סיסי ואני מקווה שאנחנו חוזרים לדרך המלך רק לא לשכוח הסוד הוא עוד מפגשים בזמנכם הפנוי באמצע השבוע ותהיו ספונטניים אני מבטיח להצטרף לארועים הבאים . תהנו בטיול נתראה מחר.

k0biX1303

New member
צריך להפגש כמו שנבי נב אמרה..

בתנאי שלא תצא לילה קודם ולא תצליח לקום... לזה בדיוק אני מתכון שאני אומר העדפות אישיות..... אותי אכזבת באופן אישי ברמות שקשה לתאר...

Chin Chin Man

New member
אל תתחיל איתי !!!!!!!!!

לא יפה לזרות מלח על הפצעים גם ככה אני מרגיש חרא אני יגלח לך את הקעקועים..... אורי.

למעלה