תעודת סטודנט..

• פותח הנושא 1gal
  • פורסם בתאריך

1gal

New member
תעודת סטודנט..

שלומלום... תגידו עם יש ליתעודת סטודנט איך אני הופך אותה לתעודה בין לאומית ועד כמה זה כדאי? מבחינת הנחות? באיזו מקומות? כמה עולה לעשות אותה?

jeshu

New member
התעודה זהו טובה רק לשנה או משהו כזה אז כשתדע לאן אתה נוסע תשאל באופן ספציפי.

1gal

New member
אני נוסע לפרו

אני נוסע לפרו בסוף ספטמבר....

מתי כדאי לקנות תעודת סטודנט..

במקרה רכשתי אחת שנה שעברה בתחילת ספטמבר, התוודע לי אז שכל שנה מתחילת ספטמבר או סוף אוגוסט נותנים לך תעודה עד סוף שנה שלאחר מכן... תרכוש אותה רק אז... ו...שיהיה בכיף !!! :) עמית

jeshu

New member
זה חסך לי 10$ במאצ'ו פיצ'ו זה נותן הנחה קטנה בתחבורה הציבורית של לימה ועוד כמה הנחות קטנות במדינה.כדאי לדעתי.אבל נתתי אותה בתור פיקדון באיזה מקום ושכחתי אותה שם... בקולומביה נתנו לי הנחה על סמך זה שהראיתי את התעודה הישראלית שלי - אבל זה היה באוטובוסים וכדי לעמוד בתחרות מול החברה המתחרה.זה היה רק תירוץ להנחה...

HelloweeN

New member
כל סניף של "איסתא", יעלה לך 50 שקל.

רק מה הקץ' כמובן? זה תקף לשנה אזרחית אחת בלבד!!! מ- 1/1 ועד ל- 31/12 ולא משנה מתי במהלך השנה רכשת אותה.

HelloweeN

New member
שנה בדיוק. ממתי אני לא יודע.

עשיתי כרטיס לפני חודש וחצי, וככה זה היום.

Blueyes2

New member
תלוי אצל מי..

לי כבר קרה מקרה באיסתא שקיבלתי כרטיס סטודנט לשנה ו-3 חודשים.. כך ניצלתי אותו לשני טיולים שהיו לי בזמן הזה.. מקווה שבפעם הבאה זה גם יעבוד.. בפרו נראה לי שכדאי שיהיה תעודת סטודנט..לא זוכרת היכן בדיוק אבל היו הנחות.. אני רק זוכרת ששרפתי חצי יום בלימה להוציא את התעודה הזאת..שבסוף גנבו לי עם הארנק בארגנטינה..

מבצע מעניין של אופיר טורס...

ב-10 דולר לכרטיס, אתה מקבל כרטיס סטודנט עם הנחות מאוד משמעותיות ברחבי העולם, מסתבר שהוא עולה על הכרטיס של איסתא מכיוון שאתה יכול לקבל עימו הנחה גם על טיסות !!! הכרטיס עצמו משוייך לאיחוד הסטודנטים האמריקאי, אני מניח שזה מה שנותן לו את היכולות הרבות (בינהן, אפשרות עבודה באוסטרליה ללא צורך בויה/אישור עבודה!!), אופיר טורס רכשו את הזכות להפיץ אותו בארץ, תבדקו בכל סניף אופיר טורס מקומי... ועכשיו... לאמת הארורה לגבי כרטיסי סטודנט... הבנתי את זה שנה שעברה כשהראתי את כרטיס הסטודנט שלי בגאווה במקום נחמד ששהיתי בו באירלנד, הבחורה חייכ הלאי ונתנה לי את ההנחה הנחמדה... כשלידי מגיע עוד בחור אחד... קצת הרבה יותר מבוגר ממני ומוציא כרטיס סטודנט סן 15 (!!!) שנה שהפג תוקף שלו עבר מזמן... וגם לו היא חייכה ונתנה לו הנחה... מה שאני לאמור בעצם, (לאחר שיחה שהייתה לי איתו ועם עוד כמה..) זה שאולי כדאי לשמור אותם בכל מקרה... :) שלכם באהבה עמית

למעלה