תעודת נישואין

אני מחפש תעודת נישואין שלי, ביקשתי באתר האישי הממשלתי, הבקשה נרשמה שם אבל לא שלחו, אולי כאן תוכלו לסייע, נישאתי בתחילת 1964 לאסתר תם אצל הרב ממושבת כנרת, תודה מראש

שרי סילבר

Active member
להיכן פנית דרך האתר הממשלתי? אני הייתי זקוקה בעבר לתעודה אישית, ופניתי דרך האתר ישירות למשרד-הפנים (יתכן שהפנייה היתה ישירות אל מנהל-האוכלוסין, איני זוכרת). אם לא פנית ישירות דרך משרד-הפנים, נסה שוב דרכם. התיעוד שהם שולחים נשלח בדואר רגיל, וזה לוקח כשבועיים.

|בהצלחה|

להיכן פנית דרך האתר הממשלתי? אני הייתי זקוקה בעבר לתעודה אישית, ופניתי דרך האתר ישירות למשרד-הפנים (יתכן שהפנייה היתה ישירות אל מנהל-האוכלוסין, איני זוכרת). אם לא פנית ישירות דרך משרד-הפנים, נסה שוב דרכם. התיעוד שהם שולחים נשלח בדואר רגיל, וזה לוקח כשבועיים.

|בהצלחה|
כתוב באתר שהפניה התקבלה, קיבלתי גם מייל שהתקבלה והמסמך יעלה בין המסמכים באתר האישי הממשלתי, בטלפון הופנייתי למוקד של הרבנות ושם לא ידעו לתת תשובה אם ומתי התעודה תעלה - יש לך רעיונות למי עוד ניתן לפנות או היכן ניתן לחפשה באינטרנט ?

שרי סילבר

Active member
אני בספק שתעודה משנת 1964 תעלה לרשת בקרוב. למה לא להגיע אל משרדי-הרבנות ישירות ולקבל מהם העתק?

שרי סילבר

Active member
שאלה להבהרה: קראתי שנית את מה שכתבת. אם הבנתי נכון, הרב תם השיא אתכם במושבה כינרת, וזה לא אומר בהכרח שנרשמתם שם לנישואים. האמנם? האם אינך זוכר היכן נרשמתם לנישואין?

אני מניחה ששאלת במושבה כינרת. אם לא, כדאי לנסות לברר דרך האתר שלהם (יש פרטים ליצירת-קשר). אם ניסית ולא ידעו שם, שווה לנסות לברר ברבנות בטבריה. כך או כך, אפשר לנסות גם ברבנות במקום-המגורים שלך ושל זוגתך בטרם נישאתם אם לא עשית זאת עד עתה.

יתכן שפנייה ישירה אל מרשם-האוכלוסין במשרד-הפנים תניב תוצאות. מן הסתם הנישואים שלכם רשומים שם, יתכן שמופיע אצלם גם באיזה רבנות זה נרשם.

למעלה