תעודת מתמיד

ידיב

New member
תעודת מתמיד

מישהו אוליי יודע למה לא כל המתמידים קיבלו את התעודות החדשות אם הפס המגנטי?הבנתי שיש בעיה אם השידרוג האם זה נכון? ומה קורה כשיגמר התוקף בתעודה הנוכחית? תודה.

benpual

New member
קודם כל........

נותנים למי שהוא מעל חמש שנים במתמ"יד , יש לך את זה? אם לא , אז אי אפשר אם כן , בוא נמשיך הלאה , עברת את החמש שנים? לך למפקד שלך!

יוני43211

New member
לי יש...

לי יש תעודה סגל מתנדב שהיא שונה מתועדת מתמיד יענו ככה מס זהות: שם פרטי: שמ משפחה: דרגה: תפקיד: ומצד שמול תמונה לעומת תעודה מתמיד רגילה יש לך רק שלוש הדברים הראשונים שרשמתי מס זהות: שם פרטי: שמ משפחה: יוני

hafifdalil

New member
לא מדוייק

בן, אתה עושה פה סלט שלם. 5 שנים זה הפז"מ שצריך מתנדב במשא"ז הקלאסי ע"מ לקבל את התעודה החדשה. מתנדב מתמי"ד מקבל תעודה מייד בתום הקורס. מכיוון שלמ"י אין תקציב גדול - הדבר (החלפת התעודות) נעשה באיטיות. בבוא הזמן יוחלפו כל התעודות אשר יכללו גם מ.א. למתנדבי יח"מ. הרעיון הוא כי עד שנת 2005 - יוחלפו כל תעודות היח"מ לכלל המתנדבים ובמקביל יוחלפו התעודות למתנדבי הקלאסי אשר מתנדבים מעל 5 שנים.

ידיב

New member
תעודות של הקלאסי

האם מתמיד קלאסי מעל 5 שנים יקבל תעודה כמו של מתנדב במדים?והשאלה השניה שלי היא, לגביי תעודת מתמיד(אגב אני 10 שנים במתמיד מגבוכבר מספר שנים סק"ם)התעודה שלי היא תעודת סק"ם פלסטיק אם דרגה ומספר אישי, רק שעכשיו, עושים את אותה תעודה, אם פס מגנטי, תמונת מחשב, ובלי תוקף.

למעלה