תעודת מדריך אופניים

downil

New member
תעודת מדריך אופניים

בוקר טוב לפורום ספינינג. רציתי לשאול האם תעודת מדריך אופניים מוינגייט הכוללת 200 שעות לימוד תקפה לגבי הדרכת ספינינג? תודה לעונים יום טוב

Gspin

New member
בוקר טוב

אין שום נפקות משפטית לתעודות הדרכת ספינינג, כיוון שעל פי החוק, אין צורך בהכשרה כאשר אתה מאמן קבוצת אנשים שלא למטרה תחרותית. אולם, לפי מדיניות (לא חוק) מנהל הספורט, עליך להיות מדריך חדר כושר על מנת לתפעל את ה"מכשיר" שנקרא אופני ספינינג. אז נכון, זהו חלק מהאבסורד, לפי מנהל הספורט, מדריך אופניים אינו מדריך חדר כושר ואינו יכול לתפעל את ה"מכשיר" (ולא אופניים) שנקרא אופני ספינינג. אישית, אינני מתרגש מהקביעות שלהם, כיוון שיש במדינה הזאת תקנות וחוק. אף אחת מההגדרות שלהם לאופני ספינינג לא מופיעה לא בתקנות ולא בחוק. הסק את המסקנות שלך לבדך.

downil

New member
הבנתי שהחוק

החוק שלפיו מדריך ספינינג צריך להיות מדריך חדר כושר יכנס לתוקף ב2008. זהו חוק טיפשי לחלוטין לפי דעתי. אין כמו רוכב אפניים בשביל להדריך ספינינג

מדינת ישראל וחוקים

רק לשם פרופורציות חוק הספורט נחקק בסביבות 1983 התקנות שהכניסו אותו לתוקף נחקקו באמצע שנות התשעים. את גדר ההפרדה אמרו שיסיימו לפני שנים רכבת קלה בת"א..................... לעצם העניין: 1.אכן תקנה טיפשית,אז מה?! שנספור יחד כמה כאלה יש רק בחוק הספורט? 2.אין כמו רוכב אופניים להדריך IC,בתנאי שרוכב האופניים עבר השתלמות IC שהבהירה את ההבדלים בין אופניים שזזות לבין מתקן IC .שהבהירה את ההבדל בין אוכלוסית רוכבי אופניים לבין קהל המדוושים.שנתנה כלים להתמודד עם הבדל זה.

ודבר אחר

מעריץ אותך!!!!!!!!!!!! בירידות של XC אני הולך ברגל. לחלוטין לא מבין איך את עושה את זה.

downil

New member
כמדומני שאתה בפורום הלא נכון

מה אתה מחפש באופניים נייחים שאתה לא מוצא באופניים אמיתיים? אם התשובה שלך זה מוסיקה אז אני אענה שיש MP3 ודומיו...

shiri 80

New member
מוצאים גם וגם

הנייחים נותנים פתרון לימים שבהם אי אפשר לרכב בחוץ ומצטרפת לבן של קנגה בכל הקשור לפרגונים

מי אמר שאני מחפש?

אם כבר, את זו שמחפשת להדריך כמובן. ואני בפורום הזה בשביל: הצחוקים האוכל והחתיכות

למעלה